1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Toidufestival “Otepää Maitsed Valgamaal” tuleb taas
Toidufestival “Otepää Maitsed Valgamaal” tuleb taas

Toidufestival “Otepää Maitsed Valgamaal” tuleb taas

19. märtsist kui 1. aprillini toimub Otepää piirkonnas toidufestival „Otepää Maitsed Valgamaal“. Kolmekäigulist erimenüüd 17 euro eest saab maitsta piirkonna viies toidukohas. Toitudele andis oma „jah“- sõna festivali komisjon.

Toidufestivalist „Otepää Maitsed Valgamaal“ võtavad osa GMP Pühajärve restoran, Ugandi Resto, Pühajärve SPA&Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja ja uustulnukas Väike Ugandi Kohvik.

Komisjoni kuulusid Otepää vallavanem  Kaido Tamberg, tuntud toidugurmaan Jüri Makarov ning Mr. Jakobi ja Elsa kohviku kaasasutaja Maanu Tafenau. Toidud pildistas üle Eesti tuntuim toidufotograaf Lauri Laan.

Toidufestivali projektijuht Mailis Siilbek sõnas, et toidukohad on erilist tähelepanu pööranud kohaliku tooraine kasutamisele menüüdes. „Palju on rõhku pandud desserdile, sidudes seda talvepealinna ja Otepääga, iga toidukoht on oma menüüdesse lisanud midagi sellist, mis toetab selle toidukoha atmosfääri,“ täpsustas Mailis Siilbek.

Otepää vallavanem Kaido Tamberg märkis, et igal toidukohal oli oma nägu ja tegu ning printsiip, mille järgi menüü oli koostatud. „Tulge julgelt proovima, siin osatakse ja tahetakse teile süüa teha,“ lisas Kaido Tamberg.

„Otepää Maitsed Valgamaal“ korraldajaks on Otepää vald koostöös piirkonna ettevõtjatega ning Otepää Turisminfokeskusega. Projekti toetab Otepää vald ja EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meede ja Valgamaa Partnerluskogu.

Tutvu menüüdega ja vaata  Facebookis Otepää Maitsed Valgamaal. NB! Kohad tuleb broneerida hiljemalt üks päev ette!

Head Uudised GoodNews