1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Tudengipäevad ootavad suitsetamisest loobuma
Tudengipäevad ootavad suitsetamisest loobuma

Tudengipäevad ootavad suitsetamisest loobuma

Täna Tartu Tudengipäevade Tudengiekstreemi võistlusel saab lisaks seikluslikele kogemustele kasutada ka võimalust efektiivselt suitsetamisest loobuda ja peatamatuks saada.

Kui Tudengiekstreemil tuleb võistlejatel enda keha ja vaimu rakendades ületada ränki ja nõudlikuid takistusi, et edukalt ettemääratud rada läbida, siis samaväärne katsumus ootab ees ka suitsetamisest loobuda soovijat – selleks on Euroopa Komisjoni kampaania raames loodud suitsetamisest loobumise tugiprogramm, mis aitab efektiivselt neid takistusi ületada.

Tudengiekstreemil on võimalik tutvuda üleeuroopalise kampaaniaga „Eks-suitsetajad on peatamatud“ ja liituda ka unikaalse tugiprogrammiga iCoach.

ICaochil on viis loobumise faasi: esimene etapp on neile suitsetajatele, kes ei ole veel otsustanud suitsetamisest loobuda ning viimane viies etapp neile, kes on suitsetamisest loobunud vähemalt kuue kuu eest.

Nii online-iCoach kui ka mobiilne-iCoach annavad igapäevaseid motiveerivaid ja individuaalseid näpunäited suitsetamisest loobumiseks. Mobiilirakendus võimaldab lisaks ligipääsu mobiilsele tervisetreenerile olenemata ajast ja kohast, pakkudes praktilist individuaalset tuge ka nõrkushetkedel.

Seni on iCoach näidanud uskumatult kiiret edu – ligikaudu 40% registreerunud kasutajatest kirjeldavad end endise suitsetajana juba pärast kolme kuud.

Üle Euroopa on “Eks-suitsetajad on peatamatud“ kampaaniaga 2013. märtsi lõpu seisuga liitunud enam kui 377 540 suitsetamisest loobuda soovijat, sh Eestist enam kui 2700.

„Eks-Suitsetajad on peatamatud“ kampaaniaga ning interaktiivse tugiprogrammiga iCaoch on võimalik tutvuda ja liituda Tudengiekstreemil, mis toimub täna kell 17-19.00 Tartus Emajõe ääres.

Head Uudised GoodNews