1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. ÜLLATA KALLIMAT! Brasserie-restoran Teletorn kutsub naistepäevaks pilvepiirile
ÜLLATA KALLIMAT! Brasserie-restoran Teletorn kutsub naistepäevaks pilvepiirile

ÜLLATA KALLIMAT! Brasserie-restoran Teletorn kutsub naistepäevaks pilvepiirile

Brasserie-restoranNaistepäev ei ole enam mägede taga ja selleks et kallimale meeldivat üllatust valmistada, peab tugevam pool juba praegu mõtted töösse lülitama. Brasserie-restoran Teletorn teeb meeste valiku lihtsamaks — 8. märtsil kell 20.00 toimub selle lummavates kõrgustes “Kuulus või kummaline” šampanjaõhtusöök!

Madame de Pompadour on öelnud: “Šampanja on vein, mis naise alati ilusaks jätab.” Kaunitele naistele ja nende kaaslastele pakutava hõrgu ning elegantse 5-käigulise menüü on koostatud restorani peakokk Priit Toomits oma meeskonnaga. Serveerimisele tulevad sommeljeede poolt hoolikalt valitud ning roogadega ideaalselt sobivad joogid. Šampanjade imelisse maailma avab oma teadmistega ukse tunnustatud veini- ja šampanjaekspert. Õhtusöök kestab orienteeruvalt 3 tundi. Meeleolukat õhtut saadab veetleva Anna Curly duo!

Hind ühele külalisele on 69 eurot. Pakett sisaldab tasuta sissepääsu teletorni, 5-käigulist õhtusööki koos jookidega, muusikalist programmi ja Tallinna Teletorni 21. korruse ekspositsiooni külastust ajavahemikul 19-20. Broneeri põnev ja maitseküllane külastus tel. 5815 0020 või restoran@teletorn.ee.

Meeldetuletuseks olgu seegi, et brasserie-restoranis Teletorn toimuvad “Kuulus või kummaline” formaadis põnevad õhtusöögid iga kuu teisel teisipäeval alusega kell 20.

Head Uudised GoodNews