1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. UUED SÖÖGIKOHAD! Viru Keskuses avati kolm uut Aasia söögikohta
UUED SÖÖGIKOHAD! Viru Keskuses avati kolm uut Aasia söögikohta

UUED SÖÖGIKOHAD! Viru Keskuses avati kolm uut Aasia söögikohta

LittleIndia_ViruKeskusViru Keskuses saab nüüd nautida uusi Aasia maitseid. Teiselt korruselt leiab külastaja restoranid Little India ja Chopsticks. Kes aga eelistab head toitu koju kaasa osta, siis Toidumaailma kõrval pakub suurepärast värsket sushit SUSHI SHOP sushipood.

Eestis juba üle kümne aasta maitseküllast Hiina ja Aasia kööki pakkunud Chopsticksi road valmivad kogenud Aasia kokkade käe all wok-pannil ning valmistatakse kliendi silme all värskest toorainest. Paljud road sobivad jagamiseks kahele, mis teeb sellest mõnusa koha sõpradega kohtumiseks.

Traditsioonilise India köögi austajatele pakub põnevat avastamist Little India. „Tegemist on meie keti suurima ja uhkeima esindusrestoraniga, kus elava tulega tandooriahjude taga askeldavad India kokad. Oleme Viru Keskuse restorani jaoks loonud erimenüü, kus rikkaliku taimetoidu valiku kõrval on saadaval ka maitsvad tandoori liha- ja kalaroad. Ka ei pea külastaja muretsema toidu liigse vürtsikuse üle, kuna roogasid saab tellida nii teravamate kui mahedamatena,“ rääkis restoraniketi esindaja Pelle Kalmo.

Värsket sushit saab mugavalt kaasa osta SUSHI SHOP sushipoest, kus on valikus nii sushi, sashimi kui ka sushirullid ehk maki. Lisaks värskusele ja kvaliteetsele toorainele teeb uue sushiparadiisi eriliseks veel asjaolu, et pisike sushipood asub täpselt Toidumaailma kõrval, kus saab sushi valmimise ajal muid vajalike toiduoste sooritada.

Head Uudised GoodNews