1. Avaleht
  2. Tervis
  3. UUEL AASTAL TERASESSE TRENNI! Milliseid võimalusi pakub Terase spordiklubi?
UUEL AASTAL TERASESSE TRENNI! Milliseid võimalusi pakub Terase spordiklubi?

UUEL AASTAL TERASESSE TRENNI! Milliseid võimalusi pakub Terase spordiklubi?

Teras4Uue aasta lubadused on jagatud. Kas oled endale lubanud ka sellel aastal kaalu langetada, ennast vormis hoida või olla lihtsalt sportlikum ja ettevõtlikum? Tallinnas on palju erinevaid spordiklubisid, mille vahel valikut teha.

Toome lugejateni võimalused, mida pakub Terase spordiklubi.

Terase spordiklubi on üks uuematest spordiklubidest Tallinnas, mis asub Haabersti linnaosas ja on avatud varahommikust hilisõhtuni. Terase spordiklubi pakub sportlikku ja aktiivset puhkust ning tagab suurepärase tuju ja positiivse emotsiooni.

Spordiklubi Teras vastab kõrgetele standarditele fitnessi, võitluskunstide ja pallimängude valdkondades. Samuti pakub spordiklubi uusimat ja kvaliteetseimat varustust. Sportimise võimalused on väga mitmekülgsed ning paindlikud, nimelt saab valida erinevate treeningpakettide, perioodikaartide ning ühekordse külastuse vahel.

Teras3

Samuti on klubi treeningute valik väga lai, on võimalik käia rühmatreeningutes, jõusaalis, personaaltreeningus, veel on võimalik haarastad pallimänge pallimängu saalis ning omandada võitluskunstide saladusi. Rühmatreeningute valik on väga lai, sellest valikust leiab kindlasti igaüks endale midagi. Valikus on jõutreeningud, body&mind treeningud, kardiotreeningud ning virtuaaltreeningud.

Teras2

TREX

Terase spordiklubi eesmärk on muuta kõigi kohalviibimine maksimaalselt mugavaks, sellepärast pakub spordiklubi ka lisateenuseid. Ühe lisateenustena pakub Teras külastajale näiteks treeningu järgset massaaži. Lisaks on võimalik peale treeningut teha tervislik eine fitnessi kohvikus ning kui teil on probleem, kuhu panna lapsed, kui tahaksite enda aega treeningsaalis veeta, siis Teras tuleb appi lastetoaga, kuhu saab lapsed selleks ajaks mängima jätta.

Lastetuba

Terase spordiklubi meeskond tagab kõik vajaliku, et te saavutaksite isiklikud eesmärgid, hea enesetunde ja suurepärase tuju!

Terase Spordikeskuse tunniplaani leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews