1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. VAATA GALERIID! Uued tuuled Talu&Delis
VAATA GALERIID! Uued tuuled Talu&Delis

VAATA GALERIID! Uued tuuled Talu&Delis

DSC_573810. märtsil kogunesid Tallinna kesklinna Talu&Deli restoranis toiduspetsialistid, kellele esitleti Talu&Deli uut peakokka ja menüüd.

Artur Ovchinnikov on üks Eesti tunnustatuimad tegevkokkasid, kes võitis suvel Bocuse d’Or Russia ja mai kuus esindab Venemaad Budapestis Bocuse d’Or Euroopa eelvoorus.

Artur Ovchinnikovi sõnul on tal  hea meel töötada nii ainulaadse kontseptsiooniga ettevõttes, kus on oma lihakarn, pagaritöökoda, restoran, gurmeekauplus ning lisaks restorani menüüle on tal väljakutseks pakkuda poe poolel kvaliteetset ja maitsvat kulinaariatoodangut.

Peale uue peakokaga tutvumist tehti terves majas ringkäik, et oma silmaga veenduda, kuidas selles majas valmistatakse maitseelamused nii restorani kui gurmeepoe tarbeks algusest lõpuni käsitööna Eesti talutoorainest.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews