1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Valgest teest inspireeritud SPA-kollektsioon pakub lõõgastavat naudingut
Valgest teest inspireeritud SPA-kollektsioon pakub lõõgastavat naudingut

Valgest teest inspireeritud SPA-kollektsioon pakub lõõgastavat naudingut

2_PSC_Gruppe_Deko_bearb 2Aasia naiste sisemine tasakaalukus ning loomulik ilu moodustavad ideaali, mille poole püüdlevad paljud. Kiire elutempo juures on paraku raske leida tasakaalu töö- ja eraelu vahel ning sageli jääb aega iseenda jaoks väheseks. Kuna toitumine, puhkus, kehaline aktiivsus ja nahahooldus mõjutavad nii tervist kui enesetunnet, tasub nädalas leida siiski paar tundi, et oma keha eest hoolitseda.

Täielikuks lõõgastumiseks on Amway loonud koduse Premium spaa-komplekti, mis toidab ja silendab tõhusalt nahka, taastades keha ja meelte harmoonia. Tootesari on rikastatud Aasiast pärit valge tee aroomiga, mis maandab kiirest elutempost tulenevaid pingeid ning lõõgastab ja rahustab meeli.

Valge tee on üks Hiina erilisi aardeid, mille hõrku maitset hindasid Hiina keisrid juba tuhandeid aastaid tagasi. Ülejäänud maailm on selle alles hiljuti avastanud. Tegu on maailma kõige vähem töödeldud teega, mida korjatakse käsitsi ning aurutatakse ja kuivatatakse väga ettevaatlikult. Selle peene protseduuri tõttu on valge tee üks maailma kalleimaid teesid.

2_PSC_Gruppe_Spawelt_01_bearb 2Amway Premium spaa-komplekt sisaldab kolme kehahooldustoodet: dušši- ja vannivahtu, kehakoorijat ning kehasufleed.

Dušši- ja vannivaht pehmendab ja niisutab nahka tänu vitamiinirikkale virsikuõlile. Valge tee ekstrakt aeglustab naha vananemisprotsessi ning selle aromaatne lõhn vähendab stressi ja rahustab meeli. Sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele.

Kehakoorija puhastab, koorib ja pehmendab. Selle tulemusel muutub nahk elastseks ja siidiselt pehmeks. Koorijas sisalduvad jojoba estrid koorivad ja stimuleerivad õrnalt nahka, eemaldades vanad naharakud ning ergutades verevarustust.

Kerge, kreemja konsistentsiga kehasuflee niisutab, toidab ja taastab nahka. Suflees sisalduv sheavõi ja mandliõli leevendavad ärritust ja kaitsevad nahka ilmast ning õhust tingitud kahjustuste eest, koeensüüm Q10 stimuleerib rakuenergiat ja toniseerib õrnalt. Tulemuseks on pehme ja kaitstud nahk.

Amway Premium spaa-komplekti hind: 70 eurot

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews