1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VIDEO! Juhendaja Arne Lauri sulatab tantsumeditatsioonis tantsijate sisemist jääd
VIDEO! Juhendaja Arne Lauri sulatab tantsumeditatsioonis tantsijate sisemist jääd

VIDEO! Juhendaja Arne Lauri sulatab tantsumeditatsioonis tantsijate sisemist jääd

Taevas ja Maa keskus2Esmaspäevases Tallinna TV saates “Suvemiks” selgitas tantsuõpetaja Arne Lauri, mida tähendab selline põnev ühisettevõtmine, nagu seda on tantsumeditatsioon, mis on tal kavas juba teisipäeval kell 19.30 Tulika tänaval Taevas ja Maa Keskuses.

Üldine foon on tantsumeditatsioonil selline, et valgusega luuakse müstiline õhkkond, sellega kaasneb muusika ja edasi järgneb tema juhendamisel spontaanne tants, milles on kogu maailmast pärit tantsulist, meditatiivse sisuga liikumiskunsti.

Juhendaja Arne ütleb, et 50% toimuvast valmistab ta ette, teine pool aga tekib kohapeal osalejate abil ja nende energiast.

Arne Lauri

Taevas ja Maa Keskuse looja Moonika Chandaa Silves räägib sellest, et nende keskus võõrustab mitmesuguseid meditatiivseid kursusi, kus inimesi püütakse avada ja sisemiselt vabastada.

Moonika Chandaa Silves

Kuigi Eesti inimesed on väga tagasihoidlikud, suudab näiteks Arne Lauri meditatsiooni lõpuks kujundada neist säravad inimesed, kellel jätkub saadud energiast pikkadeks päevadeks. Mees ise ütleb, et tema tegevus on kui jää sulatamine läbi laulu ja tantsu, mis vajab sisemist andumist kõigilt.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

VAATA VIDEOT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews