1. Avaleht
  2. Tervis
  3. VIDEO! Täna tähistatakse ülemaailmset kätehügieeni päeva
VIDEO! Täna tähistatakse ülemaailmset kätehügieeni päeva

VIDEO! Täna tähistatakse ülemaailmset kätehügieeni päeva

VB_artis_kraanikaussTäna tähistatakse kõikjal maailmas kätehügieeni päeva, mistõttu kutsub Gustavsberg pöörama erilist tähelepanu käte pesemisele ning keskkonnale, kus me iga päev oma käte hügieenilise puhtuse eest hoolt kanname.

„Eriti oluline on kanda hoolt selle eest, et käte puhtusest õpiksid lugu pidama pere kõige väiksemad liikmed. On selge, et lapsed kasutavad maailma tundmaõppimiseks käsi. Nad katsuvad nii kodus kui ka avalikes ruumides pindu, võtavad üles erinevaid asju, mängivad, meisterdavad ja ehitavad – sageli saavad väiksed käed palju rohkem rakendust kui täiskasvanute käed,“ tõdes Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti müügijuht Aivi Paju.

Tema sõnul hoolitsevad emad üldjuhul selle eest, et nende võsukeste käed pärast suuri avastusretki puhtaks saaksid. Et aga terve pere kätehügieen oleks parimal tasemel, tasub panustada sellesse, et vannituba oleks võimalikult meeldiv ruum.

„On selge, et veedame ühes või teises ruumis aega rohkem ja sagedamini, kui meile meeldib seal – seetõttu tasub juba vannituba sisustades mõelda lisaks mööbli ja tarvikute funktsionaalsetele külgedele ka sellele, kuidas muuta vannituba võimalikult helgeks, visuaalselt atraktiivseks ja lõõgastavaks ruumiks,“ soovitas Paju.

VB_artis_kraanikauss4

Villeroy & Bochi ja Gustavsbergi kollektsioonides on tema sõnul selleks väga mitmesuguseid värvilisi vannitoatarbeid, mis aitavad lihtsa vaevaga lihtsasse vannituppa elevust tuua ning misläbi muutub vannituba ka laste jaoks lõbusamaks ruumiks.

„Gustavsbergi Logic ja Coloric sarjast leiab toreda punase, sinise, kollase, musta, valge ja hõbedase tooniga segisteid nii valamutele, vannile kui ka dušile. Lisaks on Villeroy & Boch toonud saksa-taani disaineri Gesa Hanseniga turule nelja erineva kuju ja 15 helge pastelse värvitooniga Artis vannitoavalamute sarja, mis võimaldab eriti mängulist lähenemist vannitoasisustusele,“ rääkis Aivi Paju põnevatest toodetest.

VAATA GUSTAVSBERGI ARMSAT KÄTEPESU VIDEOT!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/285229814964533/videos/594554444032067/” width=”640px” height=”360px” onlyvideo=”1″]

Head Uudised GoodNews