1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Viljandimaa Tervisenõukogu otsib aasta tervisedendajat
Viljandimaa Tervisenõukogu otsib aasta tervisedendajat

Viljandimaa Tervisenõukogu otsib aasta tervisedendajat

Foto: Matti Paglant
Foto: Matti Paglant

Juba kaheksandat korda kuulutab Viljandimaa Tervisenõukogu välja konkursi “Viljandimaa Aasta Tervisedendaja”. Alates 2011. aastast võib selle nimetuse pälvida ka organisatsioon.

Aasta tervisedendaja nimetus koos auhinnaga antakse tunnustusena isikule või organisatsioonile, kelle töö, tegevus ja eeskuju tervise edendamise alal on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning mõjutanud oluliselt selle valdkonna arengut Viljandimaal.

“Viljandimaa Aasta Tervisedendaja” auhinna kandidaadi võib esitada iga maakonnas elav üksikisik ning iga maakonnas tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing. Auhinna statuut ja ettepaneku vorm on kättesaadav internetist Viljandimaa tervisetoa koduleheküljelt jaotusest AASTA TERVISEDENDAJA.

Kirjalik ja vormikohane ettepanek koos põhjendustega tuleb hiljemalt 31. märtsiks 2014 saata Viljandi Maavalitsuse Tervisetoa nimele kinnises ümbrikus, millel on märgusõna “Edendaja” (aadressil: Viljandi Maavalitsus, Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi) või e-mailile: viljandimaa.tervisetuba@gmail.com. Samuti on võimalik taotluse e-vorm täita ka otse Tervisetoa kodulehe kaudu.

Viljandimaa Tervisenõukogu poolt välja antava auhinna suuruse kinnitab maavanema nõuandev tervisenõukogu igal aastal vastava aasta eelarve vastuvõtmisel.  “Viljandimaa Aasta Tervisedendaja” auhind antakse üle Viljandi maavalitsuse tervisetoa poolt korraldataval tervisefoorum-tänupäeval, mis toimub 7. aprillil, ülemaailmsel tervisepäeval, Viljandi Grand Hotellis.

Seni on aasta tervisedendaja tunnustuse pälvinud Suure-Jaani valla spordi- ja noorsootöö nõunik Mati Adamson; Viljandimaa tervistedendavate koolide liikumise eestvedaja, Tääksi põhikooli õpetaja ja kooli tervisemeeskonna “Rõõmurull” juht Silva Kolk; Punase Risti Seltsi sekretär, vabatahtlike juht ja “Viljandimaa vigastuste ennetamise ühisleppe” koostöögrupi liige Merit Laan; Viljandi Rattaklubi juhataja ja Viljandi järve uisuraja üks algatajatest Loit Kivistik, Maanteeameti lääne regiooni liikluskasvatuse osakonna juhataja Sirli Leier ning eelmisel aastal sai tunnustuse Viljandimaa tervistedendavate lasteaedade koordinaator Kersti Puusild

Head Uudised GoodNews