1. Avaleht
  2. Tervis
  3. 10. oktoobril toimub Tartus eakate terviseolümpia
10. oktoobril toimub Tartus eakate terviseolümpia

10. oktoobril toimub Tartus eakate terviseolümpia

10. oktoobril kell 11-15 toimub Tartu Ülikooli Spordihoones, Ujula tn 4, esimene Tartu linna eakate terviseolümpia, kuhu oodatakse registreerima 4-liikmelisi võistkondi alates 65 eluaastast.

“Terviseolümpia eesmärk on aktiveerida ja motiveerida ka eakamaid tartlasi olema kehaliselt aktiivsed. See on meeleolukas seltskondlik rahvaspordivõistlus, kus võistlevad 4-liikmelised võistkonnad täpsuses, osavuses ja kiiruses,“ rääkis terviseolümpia korraldaja linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.
Võistkondade juhtidele korraldatakse eelnevalt infopäev, kus tutvustatakse juba täpsemalt toimuvaid võistlusi. „Võistlused ei ole keerukad ega nõua erilist ettevalmistust, pigem on tegemist lõbusa meelelahutusega,“ täpsustas korraldaja.

Võistkondadel tuleb eelnevalt registreeruda Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna meiliaadressil: tho@raad.tartu.ee hiljemalt 23. septembriks. Registreerimisel on vaja teatada võistkonna nimi, võistkonna juhi nimi ja kontakt (meiliaadress ja telefon) ning võistkonna koosseis isikuliselt (ees- ja perekonnanimed, vanused). Võistkonna juht võib olla ise üks võistkonna liige.

“Ootame kindlasti terviseolümpiale ka publikut, sest usun, et esmakordselt toimuv Tartu linna eakate terviseolümpia saab olema meeleolukas sportlik vaatemäng. Publikul on võimalus lisaks võistlejatele kaasaelamisele saada osa tervisekontrollist ja tervise- ning ohutusealasest nõustamisest, ” lisas Sirje Kree

Tervist kontrollivad ja nõustavad Tartu Tervishoiu Kõrgkool, Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakond ja Maanteeamet.

Terviseolümpia päevajuht on Olev Ulp.

Terviseolümpial osalemine on tasuta.

Head Uudised GoodNews