1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Ainuke lastevanematele mõeldud ajakiri Pere ja Kodu avas portaali perejakodu.ee
Ainuke lastevanematele mõeldud ajakiri Pere ja Kodu avas portaali perejakodu.ee

Ainuke lastevanematele mõeldud ajakiri Pere ja Kodu avas portaali perejakodu.ee

Pere ja Kodu„Pere ja Kodu on tänaseks ilmunud 20 aastat ning selle ajaga on kogunenud hulgaliselt väärtuslikku materjali ja kogemusi, mida oma lugejaga jagada. See tingiski vajaduse avada portaal,“ lausus ajakirja Pere ja Kodu peatoimetaja Heidit Kaio.

Ajakirjas ilmunud parimad artiklid on jaotatud lapse vanuse ja teemade kaupa, et need oleksid võimalikult lihtsalt leitavad. Palju lugemist on ka vanemate omavahelistest suhetest ja psühholoogiast, lastesõbralikust kodust, lapsega reisimisest ja muul põneval moel perega koos vaba aja veetmisest. Iga nädal lisandub portaali uusi artikleid.

Portaalis on palju muudki põnevat, nagu näiteks ovolutsioonikalkulaator, raseduskalender ja nimeraamat. Registreerunud kasutajal on võimalus osaleda aktiivselt erinevates tegevustes: osaleda mängudes ja konkurssidel, laadida portaali üles oma lapse fotosid või jagada põnevaid leide, küsida nõu foorumis või pöörduda tõsisema mure korral spetsialisti poole, osaleda hääletuses ja palju muud.

Portaaliga on liitunud mitmed vahvad blogijad, kes jagavad portaali külastajaga iga nädal oma mõtteid ja tundeid nii lapseootusest kui kasvatusest, maapakku väikeste lastega elama asumisest, toimetulekust erivajadustega lastega ning ka peresisestest keeruliste suhete ja olukordade lahendamisest.

„See on see, mida paberis ei saa teha, kuid internetis küll. Nii pakubki tänasest ajakiri Pere ja Kodu lisaks paberil sisule ja artiklitele ka veebis lisaväärtustena kalendreid, teste, nimemootoreid, piltide vaatamisi, lisamisvõimalusi, meeldetuletusi jpm,” kommenteeris uue portaali avamist Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Tõnu Väät.

Perejakodu.ee on mõeldud kõigile lapsevanematele, eelkõige aga muidugi neile, kelle jaoks on lapse kasvatamine täiesti uus kogemus elus.

Lisaks perejakodu.ee´le kuuluvad Ajakirjade Kirjastusele veel portaalid ideesahver.ee, toidutare.ee, anne&stiil.ee, kroonika.ee, Raamat24, ajakirjad24. 28 ajakirja väljaandjana ja üle 600 000 lugejaga on Ajakirjade Kirjastus Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad Eesti Naine, Kroonika, Naised, Teleleht, Kodukiri, Anne & Stiil, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, Top Gear Eesti, Kalale!, Jana, Käsitöö, Kodukirja lisaväljaanne Aed, Kroonika Kodu-eri, sudokuajakiri ning ristsõnaajakirjad Ristik, Miniristik, Megaristik, Meistriristik, Pähklipureja ja Ripsik. Lisaks kirjastatakse kliendiajakirju ja raamatuid.

Head Uudised GoodNews