1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Algab uus loengu- ja treeningusari “Tervis sinu enda kätes”
Algab uus loengu- ja treeningusari “Tervis sinu enda kätes”

Algab uus loengu- ja treeningusari “Tervis sinu enda kätes”

ERP Medical käivitab koostöös Kadaka Konverentsidega uue loengu- ja treeningusarja, mis kestab 16. novembrist 9. detsembrini ning hõlmab kahe oma ala asjatundja, staažika arsti dr Riina Raudsiku ja joogaõpetaja Reet Remmeli läbiviidavaid harivaid ja tervistavaid sündmusi.

Terve keha ja vaimu tähtsus on praegu küllap olulisemad kui kunagi varem. Nelja nädala jooksul jagavad kaks oma ala spetsialisti nõuandeid, kuidas turgutada immuunsust ja leevendada stressi. Terviklik loengu- ja treeningusari on kasulik nii füüsiliselt kui ka psühholoogiliselt, andes kaasa praktilisi nõuandeid organismi eest hoolitsemiseks. “Uus sari täiendab suurepäraselt meie juba toimuvaid koolitusi, pakkudes huvilistele veel ühe vaatenurga ja tegevusvõimaluse tervise eest hoolitsemiseks,” sõnas Kadaka Konverentside koolituste koordinaator Leelo Lehtla uut koostööd kommenteerides.

Dr Riina Raudsiku loengusari vaatleb organismi kui tervikut. Ta on 40-aastase staažiga tohter, kes on patsientide seas palavalt armastatud. Riina maailmapildis ühenduvad akadeemiline tõenduspõhine meditsiin ja n-ö alternatiivsed tervenduspraktikad, tänu millele aitab ta leida holistilisema tee probleemidega toime tulemiseks. Oma mitmekülgse lähenemisega meditsiinile peetakse dr Raudsikut omamoodi novaatoriks. Loengusarjas käsitleb ta nelja erinevat, kuid omavahel seotud teemat: juttu tuleb inimkehast energeetilisest vaatepunktist, vee ja mineraalide tähtsusest organsüsteemide töös, emotsioonide mõjust füüsilisele kehale ning paastumise võimalustest ja kasust organismile.

Joogaõpetaja Reet Remmel on joogaga tegelenud üle 20 aasta. Joogaõpetaja sai temast Indias, jooga sünnimaal. Praegu õpetab Reet joogat lisaks individuaaltreeningutele Sisekaitseakadeemias, Kesklinna Sotsiaalkeskuses ning Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemias. Reet ise kirjeldab joogat kui praktikat meele ja keha tervendamiseks. Tunni lõppedes ollakse rahunenud meele, sirgunud keha ja avardunud vaimuga. Järjekindel osalemine joogatreeningutes annab justkui möödaminnes ka terve ja paindliku keha.

Sari “Tervis sinu enda kätes” toimub 16. novembrist 9. detsembrini Kadaka Konverentside ruumides (Kadaka tee 4). Toimumisnädalatel on kavas dr Raudsiku loeng esmaspäeviti ja Reet Remmeli joogatreening kolmapäeviti, mõlemad algustega kell 19. Sarja pääsmeid saab osta nii üksikute ürituste kaupa kui ka erinevate sarjapiletitena Fienta.ee’st ja Piletilevi müügipunktidest.

Head Uudised GoodNews