1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Algas Amor noorte nõustamiskeskuste kampaania “SÕBER POLE (S)EKSPERT!”
Algas Amor noorte nõustamiskeskuste kampaania “SÕBER POLE (S)EKSPERT!”

Algas Amor noorte nõustamiskeskuste kampaania “SÕBER POLE (S)EKSPERT!”

Täna algas Eesti Seksuaaltervise Liidu sotsiaalmeediakampaania „SÕBER POLE (S)EKSPERT!“, mille eesmärk on tõsta Eesti noorte teadlikkust Amor noorte nõustamiskeskustest ja seal pakutavatest tasuta teenustest.

Koostöös Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni tudengitega on valminud viis videot lavastatud noortevahelistest Messenger’i vestlustest, milles noored arutavad omavahel seksuaaltervisega seotud muresid ja probleeme. Kampaania viiakse läbi tudengite poolt heategevuslikul algatusel.

Kampaania videoid jagatakse Eesti Seksuaaltervise Liidu kui ka Amor.ee Facebook’i lehel. Kampaaniale annavad hoogu Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts, Eesti Noorteühenduste Liit ja Tartu Ülikool.

Amor noorte nõustamiskeskused on mõeldud kuni 26-aastastele (k.a) ja ka kindlustamata noortele. Nõustamiskeskused pakuvad professionaalset ja anonüümset tasuta arstiabi ning vastuseid seksuaaltervist puudutavatele küsimustele. Viimast pakub ka internetinõustamine, mis on samuti tasuta kõikidele noortele. Nõustamiskeskusi on üle Eesti kokku 18 tükki. Keskustes töötavad naistearstid, meestearstid, psühholoogid, ämmaemandad ning sotsiaaltöötajad.

Lisainfo kampaania ja Amor noorte nõustamiskeskuste kohta leiab koduleheküljelt.

Head Uudised GoodNews