1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Anne & Stiil tähistab meelerahu päeva
Anne & Stiil tähistab meelerahu päeva

Anne & Stiil tähistab meelerahu päeva

Ajakiri Anne & Stiil korraldab 10. aprillil juba neljandat korda kampaania “Olen ilus, loomulikult!”. Tänavu on eesmärgiks pöörata tähelepanu elu olulisematele väärtustele – meelerahule ja vaimsele tasakaalule. Kampaaniale pühendatud aprillinumbri esikaanel on ärinaine Margit Härma.

Hea vaimse tervise saavutamist ja säilitamist on Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruusi sõnul nimetatud selle sajandi peamiseks eesmärgiks. “Meelerahust ja vaimsest tasakaalust sõltub nii inimese igapäevane heaolu, töösuutlikkus kui ka üldine tervis – kogu elukvaliteet. Elus ette tulevatest probleemidest puutumata jääda on ilmselt võimatu, kuid väga oluline on oma muresid teadvustada ning leida nendele kiire ja toimiv lahendus. Vaid õnnelik naine on ilus,“ selgitab Tiina Kruus kampaaniapäeva eesmärki.

Kampaaniapäeva “Olen ilus, loomulikult!” seekordseks sõnumiks on pöörata tähelepanu vaimsele tervisele, julgustada naisi oma probleeme teadvustama ja neile asjatundlikku abi otsima.

Ajakirja aprillinumbri kaanepersooniks on ärinaine Margit Härma, kes on elu sisse puhunud mitmele edukale ettevõttele. Margit on suutnud leida tasakaalu kodu, kolme lapse, sh erivajadusega poja kasvatamise ning arvestatava äritegevuse vahel.

Anne & Stiili värskest numbrist leiab ka teisi teemakohaseid artikleid. Oma toimetulekust kriisidega kõnelevad tuntud meigikunstnik Katrin Sangla, näitleja Jekaterina Novosjolova ja produtsent Marion Uuspõld. Lugejatele annavad nõu ning jagavad väärtuslikke soovitusi ka eri alade spetsialistid.

Kõik, kes soovivad toetada ürituse ideed, on oodatud liituma kampaania fänniküljega Facebookis (www.facebook.com/olenilus).

Head Uudised GoodNews