1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Anne & Stiil tähistab täna meelerahu päeva
Anne & Stiil tähistab täna meelerahu päeva

Anne & Stiil tähistab täna meelerahu päeva

Foto: Stina Kase

Ajakiri Anne & Stiil kutsub täna naisi üles pöörama tähelepanu oma vaimsele tervisele ning väärtustama meelerahu.

“Rahvusvahelise Terviseorganisatsiooni andmeil saab lähema 20 aasta jooksul depressioonist maailmas haigus number üks,” põhjendas ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Tiina Kruus tänavuse teemapäeva valikut. “Vaimse tervise teemad muutuvad tänapäeva pingelises ja suuri nõudmisi seadvas elus üha olulisemaks, puudutades miljoneid inimesi. Seepärast otsustasime tänavu juba neljandat korda toimuva kampaania “Olen ilus, loomulikult!” keskmesse tõsta meelerahu ja vaimse tasakaalu väärtustamise. Julgustame oma lugejaid ja kõiki teisi oma probleeme teadvustama ja neile lahendusi otsima.”

Meelerahu teemadele on pühendatud ajakirja aprillinumber, kus oma kogemusi hakkamasaamisega keerulistes eluolukordades jagavad mitmed tuntud naised ning head nõu annavad tervise asjatundjad.

“Head vaimset tervist, mis peegeldab inimese ja teda ümbritseva keskkonna vahelist tasakaalu, on nimetatud 21. sajandi peamiseks eesmärgiks. Loodan, et vaimsele tasakaalule ja meelerahu saavutamisele aitavad kaasa nii meie tänavune kampaania kui ka värske ajakirjanumber,” ütles Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus.

Päeva tähistatakse eriüritusega Kumus ning eripakkumistega Tallinna Bonaparte’i kohvikutes.

Head Uudised GoodNews