1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Anne Tipner-Torn kutsub huvilisi stressiseminarile
Anne Tipner-Torn kutsub huvilisi stressiseminarile

Anne Tipner-Torn kutsub huvilisi stressiseminarile

2. märtsil kell 10 – 12 toimub Budakoja saalis Luha tn. 1 “Närvisüsteemi tugevdavate ja stressist vabastavate harjutuste” seminar, mille viib läbi meie treener Anne Tipner-Torn.

Anne sõnul on hea uudis see, et seminari hind on muutunud odavamaks – nüüd 15.- EUR-i. Samuti on muutunud toimumise koht ja aeg – seminar toimub Budakoja saalis, Luha tn.1, kell 10.00- 12.00  Vaata asukohta www.budakoda.ee.” Loodan, et uus asukoht ja aeg on hästi sobivad,” ütleb Anne.

Budakoja saal on Anne hinnangul väga rahulik ja mõnus keskkond, just sobiv stressist vabanemise harjutuste õppimiseks. “Soovitan seminari väga, sest mitu talvekuud on selja taga, juba tunneme stressi ja kevadväsimust lähedale hiilimas. Väsimuse märkideks on kange kael ja õlad, meeleolu muutused- tüdimus, depressioon, elurõõmu ja energilisuse puudumise tunne.”

Anne toonitab, et meridiaanijoogas on hulk lihtsaid ja tõhusaid kehaasendeid, füüsilisi harjutusi ja tehnikaid, mida stressi sümptomite ilmnedes  kasutusele võtta. “Neid võiks kasutada kas kord päevas töölaua tagant tõustes või kodus enese jaoks aega võttes,” sõnab kogenud treener ja kinnitab, et harjutuste tulemused on kiired.

“Muutusi nii psüühikas kui kehakasutuses märkame juba peale esimest harjutuskorda. Kord omandanuna on need justkui „nipid“, mida saad alati enda heaks kasutusele võtta. Õpime ka mitmeid närvisüsteemi tugevdamise viise.”

“Soovin kõigile päikese nautimist ja sooja põue!!!  Kohtumiseni,” kutsub Anne kõiki huvilisi seminarile.

Rohkem infot: Anne Tipner- Torn, 56453219

Head Uudised GoodNews