1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Apotheka avab Lõuna-Eesti suurima ilu- ja tervisetoodete valikuga apteegi
Apotheka avab Lõuna-Eesti suurima ilu- ja tervisetoodete valikuga apteegi

Apotheka avab Lõuna-Eesti suurima ilu- ja tervisetoodete valikuga apteegi

logo-apothekaTäna avatakse ulatusliku uuenduskuuri läbinud Tartu Lõunakeskuse Apotheka, mis paistab silma laia ilu- ja tervisetoodete sortimendi ning apteekri ja patsiendi vahelist suhtlust toetava optimistliku sisekujunduse poolest. Uus apteek paneb suurt rõhku just tervisehädade ennetamisele.

„Lõunakeskuse Apotheka on esimene uue kontseptsiooniga apteek Eestis, erinedes teistest oma laheda ja sõbraliku keskkonna poolest. Püüame edaspidi keskenduda rohkem ilu- ja tervisetoodete sortimendi laiendamisele, inimeste terviseteadlikkuse tõstmisele ning tervisemurede ennetamisele, et üha vähem inimesi oleks sunnitud apteeki tulema haiguse tagajärgedega võitlemiseks,“ rääkis Apotheka juht Marika Pensa.

Uues apteegis töötab senisest enam nõustajaid, lisaks pakutakse kliendile juba lähiajal erinevaid apteegiteenuseid: jalaveenide diagnostikat, vererõhu mõõtmist, veresuhkru, hemoglobiini, kolesterooli, triglütseriidide või kehakoostise määramist, lisaks mitmeid ilu- ja mugavusteenuseid – näiteks nahadiagnostikat sobiva nahahooldustoote leidmiseks või ravimite personaalse pakendamise teenust.

Selleks, et apteegikülastajal oleks talle vajalikke tooteid võimalikult lihtne üles leida, on tähtsamad tootegrupid eraldi riiulitel selgelt märgistatud. Lisaks on apteegis ilutoodetele pühendatud osakond, kus on esindatud kõik tuntud apteegikosmeetika brändid. „Usun, et Apotheka hakkab üha enam konkurentsi pakkuma ilupoodidele, sest apteegist on võimalik saada usaldusväärsemat nõuannet ning toodete kvaliteeditase on väga kõrge. Apteegikosmeetika riiulile pääsemiseks peavad ilutooted läbima tõsise kvaliteedi kadalipu,” rääkis Marika Pensa.

Uuenenud apteegi optimistliku sisekujunduse töötas välja sisearhitektuuri- ja disainibüroo Ruumilabor. „Meie eesmärk oli luua kliendisõbralik ja mugav apteegikeskkond,“ rääkis Ruumilabori sisearhitekt Janno Roos. „Õige ruumilahendus aitab apteekri ja kliendi vahelisele suhtlusele palju kaasa, pakkudes võimalusi delikaatseteks vestlusteks, põhjalikuks nõustamiseks, aga ka kiirelt sobiliku toote leidmiseks,” lisas Roos.

Apotheka kaubamärk on saanud alguse ülikoolilinnast Tartust, mistõttu oli loogiline alustada Tartust ka Apotheka apteekide kontseptsiooni muudatustega. Lähikuudel on plaanis sarnane uuenduskuur läbi viia ka mitmetes Apotheka Tallinna apteekides.

Head Uudised GoodNews