1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Avatud on konkurss Laste Vaimse Tervise Keskuse ehitaja leidmiseks
Avatud on konkurss Laste Vaimse Tervise Keskuse ehitaja leidmiseks

Avatud on konkurss Laste Vaimse Tervise Keskuse ehitaja leidmiseks

Avatud on konkurss Laste Vaimse Tervise Keskuse ehitaja leidmiseksTallinna Lastehaigla kuulutas 14. veebruari pärastlõunal välja hanke Laste Vaimse Tervise Keskuse hoone ehitamiseks. Pakkumise esitamise tähtaeg on 18. märts.

„Loodame leida hea ehitaja ootustele vastava hinnapakkumisega. Kui kõik läheb plaanipäraselt, saame töödega alustada kevadel ja uusehitise uksed avada juba pooleteise aasta pärast,“ ütleb Tallinna Lastehaigla haldusjuht Peeter Inšakov.

Laste Vaimse Tervise Keskuse hoone ehitamine on vaid üks osa suurest projektist. Lisaks sellele koolitatakse veel ka personali tööks uues keskuses, arendatakse võrgustikutööd koostöös sotsiaal- ja haridussektoriga laste vaimse tervise teenuste edendamiseks ja probleemide varajaseks märkamiseks. Samuti peetakse oluliseks luua ja arendada välja regionaalsete laste vaimse tervise keskuste tööd.

Sotsiaalministeeriumi, Norra riigi ja lastehaigla koostöös käivitunud projekti kogukuludest ligi 63% moodustavad toetused, millest lõviosa on Norra finantsmehhanismi Norway Grants rahvatervise programmi panus. 37,2% kuludest kannab Tallinna Lastehaigla.

Head Uudised GoodNews