1. Avaleht
  2. Tervis
  3. BLACK FOOD FESTIVAL I Mihkel Lubi: rikkalikus menüüs leidub midagi igale maitsele
BLACK FOOD FESTIVAL I Mihkel Lubi: rikkalikus menüüs leidub midagi igale maitsele

BLACK FOOD FESTIVAL I Mihkel Lubi: rikkalikus menüüs leidub midagi igale maitsele

Järgmisel nädalal saab oma maitsemeeli üllatada musta toiduga – möödunud aasta novembris esmakordselt toimunud Black Food Festivali korraldajad vuravad mööda Tallinna ringi toiduautoga, mis pakub hõrke soolaseid ja magusaid söögielamusi.

“Kindlasti on paljudel kodusest köögist paari kuuga juba väsimus tekkinud ning otsitakse uudseid maitseelamusi,” leiab toiduauto üks eestvedajatest Mihkel Lubi. “Meie pop-up foodtruckis pakuvad võrratuid toite mitmed festivalil osalenud toidu- ja joogikohad ning rikkalikus menüüs leidub midagi igale maitsele.”

Black Food Festivali toiduauto valikus on Nuface, GC Gastrobari, Ristikheina kohviku, Lakrids by Bülow, Dadu ning Eesti Donutsi toidud, näiteks must pasta mereandidega, burger veiseliha põskedega ja bao erinevate lisanditega, mustade magustoitude hulka kuuluvad muu hulgas Napoleoni kook, donutsid, jäätis ja lagrits. Jookidest on saadaval bubble tea, smuuti ja Fritz-Kola, soetada saab ka kvaliteetseid Kokomo Coffee Roastersi kohviube.

Toidu- ja joogielamuse saamiseks tuleb esitada eeltellimus eelmisel päeval hiljemalt 18.00 veebilehel blackfoodfest.ee

Black Food Festivali Foodtruck sõidab Tallinnas ning selle lähiümbruses ringi 11.-15. mail ning peatub Kadriorus, Laagris, Sakus, Irus, Kalamajas ja mujal. Täpsema graafiku ja menüüga saab tutvuda blackfoodfest.ee

Sel aastal toimub Black Food Festival 21. novembril Põhjala tehases. 11.-15. maini saab novembris toimuvale festivalile osta pileti soodushinnaga – https://www.ticketer.ee/black-food-festival-tallinn-2020/

Head Uudised GoodNews