1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Sparta pakub viiel traditsioonilisel Hiina meditsiini elemendil baseeruvaid bodyART tunde
Sparta pakub viiel traditsioonilisel Hiina meditsiini elemendil baseeruvaid bodyART tunde

Sparta pakub viiel traditsioonilisel Hiina meditsiini elemendil baseeruvaid bodyART tunde

BodyARTAlates oktoobrist on Sparta rühmatreeningute tunniplaan varasemast veelgi värvikirevam. Meelepärase tunni saab igaüks leida endale rohkem kui 40 erineva rühmatreeningu hulgast ja arendada  seeläbi koordinatsiooni, vastupidavust ning põletada kaloreid mõnusas seltskonnas.

Sparta pakub välja viiel traditsioonilisel Hiina meditsiini elemendil baseeruva bodyART tunnid Janika Koch-Mäe poolt juhituna. BodyART on Robert Steinbacheri poolt loodud kogu keha treening. “Harjutused on koos hingamisega kombineeritud ühtseks tervikuks ja  mõjutatud nii joogast, füsioteraapiast, erinevatest idamaistest tehnikatest kui tavapärasest jõutreeningust,” sõnas treener Janika Koch-Mäe.

Programmi peamine eesmärk on liikumisalane koolitus inimkeha motoorsete funktsioonide ergutamiseks. Paljud liigutused, harjutused ja teraapiaviisid on üle võetud erivajadustega inimeste ravist, neid on kohandatud ning muudetud raskemaks tervetele inimestele. Peamist rolli mängib kavas kindel teraapiavorm, Kaug-Ida füsioteraapiline meetod ja õpetus, milles käsitletakse inimest kui tervikut: lihased koos organitega ning hing ja vaim. Kui harjutusi hakati kasutama tervete inimeste treeningutel, toimus plahvatuslik läbimurre, sest treeningkavaga liitus tohutu hulk huvilisi.

Eestis tegeletakse bodyART treeningutega juba paari aasta jagu. Järjepidevalt viiakse läbi erinevaid koolitusi ja õpetatakse välja bodyART treenereid, kes juhendavad juba paljudes spordiklubides üle Eesti!

Uuri võimaluste kohta Spartas SIIT!

Head Uudised GoodNews