1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Confido avab uue esteetilise meditsiini erikliiniku
Confido avab uue esteetilise meditsiini erikliiniku

Confido avab uue esteetilise meditsiini erikliiniku

Eesti meditsiinikontsern Confido asub pakkuma senisest oluliselt suuremas mahus esteetilise meditsiini teenuseid ja avab täna Tallinnas Viru Keskuse heaolukeskuses esimese Confido Esteetikakliiniku.

„Üksikuid protseduure oleme pakkunud aastaid, kuid nüüd oleme loonud eraldi esteetikakliiniku kontseptsiooni, mis täiendab juba Confido meditsiinikeskuse poolt pakutavaid teenuseid ning tekkinud sünergias saame oma kliente aidata võimalikult terviklikult. Olulise tõuke andsid selleks meie kliendid, kelle jaoks on tegemist olulise osaga enda heaolu eest hoolitsemisel,“ kommenteeris Confido terviseteenuste juht Annika Uudelepp ning rõhutas, et ettevõtte jaoks on oluline pakkuda võimalikult laia valikut kõrgel professionaalsel tasemel meditsiiniteenuseid ja olla oma klientidele võimalikult lähedal.

„Confido Esteetikakliinik on koos Confido kiirkliinikuga Viru Keskuse uue heaolukeskuse ankurrentnikuks, võttes enda alla kokku 400 m² suuruse pinna,” rääkis Confido kiirkliinikute arendusjuht Oksana Jalakas, kelle sõnul investeeris kontsern esimese esteetikakliiniku avamisse üle 500 tuhande euro. “Investeering on märkimisväärne, kuna tegemist on suuresti just kaasaegsele teadusele ja tipptehnoloogiale toetuvate teenustega,“ selgitas Jalakas.

Esteetikakliinik pakub võimalust keha nii-öelda 360 kraadi kaardistamist, mille käigus tehakse uudse hübriidkaamera abil kogu kehast 3D ülesvõtted, koostatakse personaalne plaan, visualiseeritakse protseduurid ja teostatakse naha analüüs. „Visualiseerimine on esteetikaprotseduuride puhul erakordselt oluline ja tegemist on täiesti uue tehnoloogiaga, mida kasutame esimesena kogu regioonis,“ kirjeldas ühe konkreetse investeeringu olulisust Confido esteetika valdkonna ärijuht Mari Sauga.

Kehahooldusi teostatakse esteetikakliinikus Zimmeri uudseima tehnoloogia toel ning ühtlasi pakutakse kombineeritud lahendusi, nagu näiteks krüolipolüüsi ehk rasvarakkude külmutamisprotseduuri täiendamine lööklaineteraapiaga. Kliinik pakub veel rohkelt erinevaid esteetikateenuseid, sealhulgas noorendavad näohooldused, happekoorimine, LED valgusteraapia, ilusüstid, laserepilatsioon, tätoveeringute eemaldamine ja palju muud.

Head Uudised GoodNews