1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Eeloleval laupäeval on kõik oodatud Lindakivi keskuse tervisepäevale
Eeloleval laupäeval on kõik oodatud Lindakivi keskuse tervisepäevale

Eeloleval laupäeval on kõik oodatud Lindakivi keskuse tervisepäevale

12. oktoobril, toimub kultuurikeskuses Lindakivi järjekordne huvitav ning tegevusterohke “Tervisepäev”.

Üritus algab hommikul kell 10.00 ning sissepääs on kõigile tasuta.

Teist aastat järjest korraldatav üritus on seekord pühendatud kahele tähtpäevale – maailma südamepäevale ning rahvusvahelisele eakate inimeste päevale. Ürituse raames pakutakse kõikidele huvilistele võimalust läbida terviseuuring, elada kaasa meelelahutusprogrammile, külastada füsioterapeudi vastuvõttu ja palju muud.

Külastajad saavad kontrollida oma tervise seisukorra mitmeid parameetreid. Alates kella 10.00st kuni 16.00ni saab mõõta suhkrusisaldust veres, kolesterooli taset, vererõhku, keha rasvaprotsenti, täpset pikkust ja kaalu ning kontrollida hingamisfunktsioone. Kohal on ka tubakasõltuvusest vabanemist selgitav konsultant ja suuhügieeni spetsialist.

Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe sõnul soovitakse üritusega juhtida inimeste tähelepanu vajadusele järgida rohkem tervislikke eluviise, mis aitaksid vähendada erinevaid haigestumise riske. “Usun, et iga inimene leiab sellelt ürituselt midagi põnevat,” rõhutas Riibe.

Kell 12.00 algab Lindakivi kontserdisaalis tantsu- ja laulukollektiivide kontsert ning kell 16.00 tuleb oma programmiga esinema tuntud ansambel IRIS.

Head Uudised GoodNews