1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Eesti Tervise Fond: tule aita valida Eesti Aasta Arsti 2013
Eesti Tervise Fond: tule aita valida Eesti Aasta Arsti 2013

Eesti Tervise Fond: tule aita valida Eesti Aasta Arsti 2013

240x90_aasta_arst_2013Eesti Tervise Fond ning terviseportaal www.arst.ee valivad koos rahva abiga juba 12-ndat Eesti Aasta Arsti. Oma hääle ja positiivse kommentaari lemmikarsti poolt saab anda aadressil https://www.arst.ee/et/Aasta-arst kuni 15. detsembrini.

„Eesti meditsiinis töötab palju häid arste, kes teevad oma tööd südame ning suure pühendumusega, kuid miskipärast ei räägita sellest piisavalt,“ sõnas Eesti Tervise Fondi juhataja dr. Eero Merilind. „Aasta arsti valimine on patsientide jaoks hea võimalus öelda tänusõnad oma lemmikarstile ning esitada arst parima doktori tiitlile. Aasta Arst 2013 kandidaate saab esitada www.arst.ee lehel või saata kiri Eesti Tervise Fondi postiaadressil.“

Kandidaatide seast valib Aasta Arsti 2013 žürii, mille koosseisu kuuluvad Evelin Ilves, Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, Rahvusvahelise Tervisedenduse Assotsiatsiooni asepresident dr. Anu Kasmel ja Eesti Tervise Fondi juhatuse esimees dr. Eero Merilind.

 

Head Uudised GoodNews