1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu president: tänan kõiki, kes on panustanud meditsiinisüsteemi toimimisse
Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu president: tänan kõiki, kes on panustanud meditsiinisüsteemi toimimisse

Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu president: tänan kõiki, kes on panustanud meditsiinisüsteemi toimimisse

Igal aastal jõulupühade paiku on meil lootus hubasele ja turvalisele ajale koos lähedastega. Kahjuks kipume tihti kriisiaegadel tundma hirmu või ülekoormatust, kuna harjumuspärane keskkond asendub võõraga ja tavapäraseid suhtlusviise tuleb asendada uutega. “Oluline on õppida raskustega silmitsi seistes kohanema ja leidma viise, kuidas end ebakindlates oludes maandada. Mõnikord on aga vaja vaid väikest tegu, näiteks tänu avaldamist, et panna kõik muu perspektiivi,” arvab Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu president Ulvi Tasane.

“Olen Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu nimel tänulik kõikidele Eestimaa inimestele, kelle soojus ja heatahtlikkus tervishoiutöötajate suunas on meid motiveerinud oma tööd tegema, meenutama ja tõstma teadlikkust meie ameti olulisuse ja väärtuse kohta. Olen tänulik kõikidele nendele, kes on kinkinud meile puhkust ja aega. Meeliülendav on olnud näha, kuidas erinevad ettevõtted panustavad meditsiinitöötajate heaolusse nii töökeskkonnas kui ka töövälise aja sisustamises. Tunne, et meid väärtustatakse ja hinnatakse annab jõudu ja teadmist, et me oleme õigel suunal,” ütleb ta.

Õnneks saab tõdeda, et praegusel ajal pakuvad heakskiidetud vaktsiinid kaitset ja suurem osa elanikkonnast on vaktsineeritud, mis aitab kaasa kriisi lahendamisele. Jõuluaegne õhustik aitab kindlasti leevendada paljude hirmutunnet ja selle eest tasub samuti olla tänulik.

“Maailm on olnud pandeemiarežiimis peaaegu kaks aastat. Viirus jätkab küll levikut, kuid loodame, et 2022. aastal võime rääkida pandeemia taandumisest, kohtuda taas oma lähedaste inimestega silmast silma, maskivabalt, ja tunda ennast sealjuures turvaliselt,” lisab Tasane.

Head Uudised GoodNews