1. Avaleht
  2. Tervis
  3. EKSKLUSIIV I Hõbeallika looja Silver Laas: tahan näidata, kui lihtne on armastuses elada
EKSKLUSIIV I Hõbeallika looja Silver Laas: tahan näidata, kui lihtne on armastuses elada

EKSKLUSIIV I Hõbeallika looja Silver Laas: tahan näidata, kui lihtne on armastuses elada

Käesoleva aasta alguses avas Silver Laas Narva maanteel massaaži- ja teraapiastuudio Hõbeallikas. Silveri sõnul on ta juba viimased kolm aastat seedinud peas erinevaid võimalusi inimestega töötamiseks. Ennekõike on tal soov tegeleda meestega ning aidata viimastel leida elus tasakaal ning lihtsalt armastada elu ja iseennast.

Silver Laas. Foto: Jane Vogt

Hõbeallika sünnilugu

Hõbeallika nime loomine algas sellest, et Silver hakkas mõtlema peas värskeid mõtteid – kuidas ta värskusega seotult loob nime ja stuudiot. „Kõik sisustuselemendid on kristalsed, see on külm sillerdav värskus,“ sõnab ta ja lisab, et Hõbeallikas sümboliseeribki tema jaoks armastust, värskust ja värsket armastust.

Juba viimased kolm aastat seedis Silver peas erinevaid lahendusi, kuidas inimestega tegeleda, neile läheneda ja ennekõike on tal soov tegeleda meestega – aidata neil leida elus tasakaalu, maandatust, tugevat tervet olekut ja elada alkoholi, tubaka ja kõige selle pingevabalt, armastada elu ja iseennast. „See oli see, mis mind esmalt tegudele viis. Hakkasin Soomes tegema plaani, et saada oma elu esimene stuudio. Sõitsin 16 aastat merd mehhaanikuna, siis tegin 10 aastat katuseid ja järsku sai katusemehest stuudiopidaja. See on minu jaoks väga uus asi, aga tunnen, et see on minu suund, millega tahan tegeleda. See on minu jaoks ka väga huvitav teekond,“ räägib ta.

Silveri sõnul on Soomes meestega asi veelgi keerulisem kui Eestis. Nad on kaotanud mehisuse ja ta nägi ise kõrvalt, kuidas naised meestele pähe astusid. Tal oli seda kõike väga kurb vaadata ja Silver otsustas, et soovib sekkuda. „See on põhjus, miks ma seda kõike siin loon. Prioriteet on mehed, et anda nendele mõista, et nad saavad tulla siia vestlema, koos looma ja tahan anda meestele mõista, et armastuses saab elada lõbusana, õnnelikuna, tantsida ilma alkoholita, tubakata ja muude mõjuaineteta,“ selgitab ta ja lisab, et alles otsib lahendust, kuidas Eesti meestele läheneda nii, et viimane tuleks stuudiosse kohapeale ja nad saaksid rääkida armastusest ja Eesti mees saaks aru, kui vajalik armastus on ja kui väga see tervendab.

Prioriteet on mehed, et anda nendele mõista, et nad saavad tulla siia vestlema, koos looma ja tahan anda meestele mõista, et armastuses saab elada lõbusana, õnnelikuna, tantsida ilma alkoholita, tubakata ja muude mõjuaineteta.

Silver Laas. Foto: Jane Vogt

Milliseid teenuseid Hõbeallikas pakub?

Hõbeallika stuudio pakub hetkel peamiselt massaaže, millest üks on Lomi Lomi Nui ja mille juured on Havail. „Lomi Lomi on armastuse jagamine läbi käte. Olen olnud tundelisem kui tavaline inimene juba lapsepõlvest saati – jumaldan inimesi, kõike mis mu ümber on ja varjasin seda sellepärast, et nägin, et inimesed ei suuda seda vastu võtta. Kui suhtemaailma astusin, siis ma muutusin ja tõmbasin ennast lukku. Mul tekkisid armukadedusega probleeme kaaslaste poolt, sest nad ei suutnud taluda, et kallistasin inimesi, rääkisin oma tunnetest ja valgusin laiali. Lomi Lomi massaaž tuli minu ellu just sellepärast. Nüüd saan aru, et soovin jagada inimestele armastust ja Lomi Lomi ongi see, millega kannan universumist armastust inimesele läbi oma käte,“ räägib Silver.

Olen olnud tundelisem kui tavaline inimene juba lapsepõlvest saati – jumaldan inimesi, kõike mis mu ümber on ja varjasin seda sellepärast, et nägin, et inimesed ei suuda seda vastu võtta.

Silver Laas. Foto: Jane Vogt

Mehe sõnul ei saa Lomi Lomi massaaži teha inimene, kes ei ole ise armastuses puhas. See tunne tekib aga siis, kui oled õige massööri juures ja energiad sobivad kokku. „Ma ei oska seda paremini kirjeldada, seda peab ise tundma. Kui sa seda tunned, siis saad aru, milles seisneb erinevus. Ma üldjuhul ei ole olnud elus suur massaaži nautleja. Olen olnud selle mõttega, et saan ise hakkama ja mul pole massaaži vaja. Aga nii kui sain Lomi Lomi tunda, siis armusin sellesse. Ma naudin, kui seda tehakse mulle ja ka siis kui ma pakun seda. See annab nii võimsa energia,“ sõnab Silver.

Lomi Lomi massaaž. Foto: Jane Vogt

Teiseks pakutavaks massaažiks on MER massaaž, mis on süvalihaste ja sidekoe sügavam massaaž. MER tuli Silveri ellu sellepärast, et ta saaks hingamise ajal stimuleerida inimese tähtsaid punkte, mis vabastaksid kehast ja lihastest traumad ning pinged. „Kui inimene töötab näiteks arvutiga ja liigub vähe, siis sidekude muutub jäigaks. Tekivad igasugused probleemid ja pinged kehas.. Sidekude peab olema elastne kui inimene liigub, laseb teha massaaži, teeb sporti jne – siis keha toimib ja ei teki erinevaid probleeme nii tihti kui istuva elustiiliga inimesel,“ selgitab Silver.

Hõbeallikas. Foto: Jane Vogt

Veel ühe teenusena pakub Hõbeallika stuudio biodünaamilist hingamist, millest tegelikult kogu Silveri teekond algaski. „Mulle öeldi, et ma hingan valesti. Huvi pärast lasin endale teha biodünaamilise hingamise seansi ja sealt see teekond pihta hakkaski. Kõik need massaažid on sellega seotud,“ selgitab ta.

Millise mantra järgi Silver ise elab?

Silver sõnab, et tahab elada sügavas rahus ja armastuses nii, et ei taha kellelegi teha seda, mida ei taha, et keegi talle teeks. Ta soovib, et oleks hoidmine ja armastamine. „Ma ei ütle, et oleksin nüüd mingi guru ja, aga tahan inimestele tutvustada armastust. Kui see kõik uuesti avanes, siis minus tuli kardinaalne muutus – täiesti uus suund ja avastasin, et ma ei taha enam midagi varjata ja tahan lasta info avalikuks, mis minus juba sünnist saadik on. Tahan näidata, kui lihtne on elada armastuses. Sa lihtsalt naudid kõike täiega. Mul kadus ära ka igasugune alkoholi isu. Vanasti oli nii, et selleks, et end hästi tundma, pidid mõned joogid tegema. Täna ei ole seda vaja, see on täiesti müstika. Ma naudin tantsimist ja olengi selline nagu olen,“ räägib ta ning lisab, et tema õnn on see, et on tänulik nii iseendale kui ka teistele, et on jõudnud sinna punkti, kus elad armastuses. „See ongi minu õnnevalem. See tervendab, hoiab mind rõõmsana, viib edasi ja julgustab. See on võimas valem, mis mind igas suunas aitab. Armastus elu, inimeste, loomade, kõigi ja kõige vastu.“

Õnn on see, et on tänulik nii iseendale kui ka teistele, et on jõudnud sinna punkti, kus elad armastuses!

Silveri 3 head mõtet:

  • Iga inimene on sündinud oma erilise andega, mida peaks välja näitama, et ta saaks olla teistele kasulik siin ühiskonnas.
  • Kui sa ennast armastad ja armastad kõike endas, siis tulebki see väike laps sinus välja.
  • Õnnelik olemiseks pole vaja kedagi teist. Armastan ka üksi iseennast ja saan olla terve, õnnelik ja rahul kõige sellega, mis minu ümber toimub.
Head Uudised GoodNews