1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Enneta haigusi looduse jõuga!
Enneta haigusi looduse jõuga!

Enneta haigusi looduse jõuga!

Külmetushaiguste hooaja eel soovitab ökoapteek Eliksiir, milliseid looduslikke toidulisandeid tasub tarbida haiguste ennetamiseks.

Foto: Pixabay

Tsink, Punane päevakübar ja C-Vitamiin

Immuunsüsteemi toetamiseks on välja töötatud toidulisand, kus on need kolm jõuallikat koos. Tsink ja C-vitamiin antioksüdantidena aitavad kaasa normaalsele immuunsüsteemi talitusele.
Toidulisandit tuleks võtta soovituslikus annuses, sest selle ületamine võib tekitada seedehäireid. Samal ajal on oluline toituda mitmekülgselt, sest seda ei suuda ükski tablett asendada. Toidulisandi nimi ise juba ütleb, et seda võetakse lisaks.

Eliksiiri ökoapteegis esindatud Puhdas+ tooted on valmistatud Soomes ja ei sisalda sünteetilisi säilitus- ega värvaineid. Nimetatud toode on hästi imenduvas vedelas vormis ja käepärases pihustatavas pakendis.

Foto: Pixabay

Terranova D3-vitamiin Complex

See on puhtalt taimne D3-vitamiin (kolekaltsiferool). Tootes kasutatav tooraine valmistatakse looduslikku ekstraheerimismeetodit kasutades samblikeliikidest, mille D3-vitamiini sisaldus on väga suur.

D-vitamiin soodustab immuunsüsteemi normaalset toimimist ja osaleb rakkude jagunemisprotsessis. Samuti reguleerib see kaltsiumi ja fosfori ainevahetust, osaledes seetõttu luude, liigeste ja tervete hammaste ehituses ning on vajalik ka normaalse lihaste funktsiooni säilitamiseks. D-vitamiin toimib organismis tihedas koostöös A-vitamiini, magneesiumi, tsingi, K-vitamiini ja booriga.

Foto: Pixabay

Multi-C-Vitamin Complex Terranova (Vegan)

Terranova Multi-Ascorbate Complexis on koostisosad mittehappeliste askorbaatidena ning see toode sobib eriti hästi ka tundliku maoga inimestele. C-vitamiin on üks tähtsamaid eluks vajalikke vitamiine. See soodustab muu hulgas immuunsüsteemi normaalset toimimist ning vähendab väsimust ja kurnatust. Eriti tähtis on C-vitamiin piisava kollageeni tootmiseks nahas, veresoontes, luudes, kõhres ja igemetes. Terranova Multi-C-vitamiinis on C-vitamiin happeneutraalsel kujul, ning on seetõttu õrn ja maosõbralik.

Head Uudised GoodNews