1. Avaleht
  2. Tervis
  3. ESITA KANDIDAAT! Viljandimaa Tervisenõukogu otsib aasta tervisedendajat
ESITA KANDIDAAT! Viljandimaa Tervisenõukogu otsib aasta tervisedendajat

ESITA KANDIDAAT! Viljandimaa Tervisenõukogu otsib aasta tervisedendajat

Süda3Viljandimaa Tervisenõukogu kuulutab välja konkursi „Viljandimaa Aasta Tervisedendaja“. Ettepanekuid kandidaatide kohta oodatakse 20. märtsiks 2016, esitada võib nii

üksikisikuid, asutusi kui ka organisatsioone, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju tervise edendamise valdkonnas on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning mõjutanud oluliselt selle valdkonna arengut Viljandimaal.

Vormikohane kirjalik ettepanek koos põhjendustega tuleb hiljemalt 20. märtsiks 2016 saata Viljandi Maavalitsuse Tervisetoa nimele kinnises ümbrikus, millel on märgusõna „Edendaja“ aadressil Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi või e-posti aadressil: viljandimaa.tervisetuba@gmail.com .

„Viljandimaa Aasta Tervisedendaja“ auhinna kandidaadi võib esitada iga maakonnas elav üksikisik, tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing. Auhinna statuut ja ettepaneku vorm on kättesaadavad Viljandimaa Tervisetoa koduleheküljel.

„Viljandimaa Aasta Tervisedendaja“ auhind antakse üle 8. aprillil peetaval Viljandimaa tervisefoorumil „Heaolu töökohal“ , millega tähistatakse ühtlasi ka ülemaailmset tervisepäeva Täpsem info sündmuse kohta on Viljandi maavalitsuse tervisetoa kodulehel.

Aasta tervisedendajaks juba nimetatud isikule ei saa seda tiitlit uuesti omistada kolme aasta jooksul.

Head Uudised GoodNews