1. Avaleht
  2. Tervis
  3. ESMAKORDSELT EESTIS! Põhjamaade sotsiaalfarmaatsia konverents
ESMAKORDSELT EESTIS! Põhjamaade sotsiaalfarmaatsia konverents

ESMAKORDSELT EESTIS! Põhjamaade sotsiaalfarmaatsia konverents

1380881_76454219Tuleva aasta suvel toimub Tartus Põhjamaade sotsiaalfarmaatsia ja tervishoiu-uuringute konverents, Eestis toimub selline foorum esmakordselt.

3.-5. juunini kestvat konverentsi korraldab Eesti Akadeemilise Farmaatsia Selts koostöös ravimiameti, Tartu Ülikooli farmaatsia instituudi, Eesti Haiglaapteekrite Seltsi, Eesti Apteekide Ühenduse ja Tervise Arengu Instituudiga, teatas ravimiamet.

Konverentsi teemaks on innovatiivne, integreeritud ja individualiseeritud patsiendi hool, kus rõhutatakse uuenduste ja koostöö vajalikkust nii hariduses, teaduses kui ka igapäevapraktikas.

Konverents kaasab sotsiaalfarmaatsia, kliinilise farmaatsia ja tervishoiu-uuringute valdkonnas tegutsevaid üliõpilasi, noori ja kogemustega teadlasi ja praktikuid. Samuti on plaanis senisest enam kaasata erialaliitude, asutuste ja organisatsioonide esindajaid, et pakkuda koostöövõimalusi erinevate riikide teoreetikutele ja praktikutele.

Konverentsi suulised ja stendiettekanded avaldatakse rahvus vahelises teadusajakirjas International Journal of Clinical Pharmacy.

 

Head Uudised GoodNews