1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Feng shui spetsialist Siret Seeder räägib kodu heaolust sarjas “Tervise teerajad”
Feng shui spetsialist Siret Seeder räägib kodu heaolust sarjas “Tervise teerajad”

Feng shui spetsialist Siret Seeder räägib kodu heaolust sarjas “Tervise teerajad”

Kadaka Konverentside sarjas “Tervise teerajad” tutvustab 23. septembril feng shui võimalusi terve kodu loomisel spetsialist Siret Seeder.

Feng shui on oma olemuselt energiaõpetus. Selle käigus õpitakse tundma energia omadusi ja viise, kuidas need enda heaks tööle panna. Oluline on järgida põhimõtet, et sarnane tõmbab sarnast. Kui kodu on meie turvaline pesa, kus päevategemistest rahuneda ja taastuda, on tähtis, et sealne keskkond oleks soosiv. Nii võib enese teadmata elada aastaid halva energiaga kohas ja imestada, miks on tervis korrast ära või miks suhted ei toimi.

Loengus aitab Siret Seeder feng shui abil oma kodu ja elu analüüsida. “Terve elu üheks võtmeks on meie kodune keskkond, kus kodukontorite ajastul veedame rohkem aega kui kunagi varem. Siret on kindlasti Eesti üks armastatumaid feng shui spetsialiste, mistõttu on meil suur heameel teda oma sarjas võõrustada,” juhatab koolituste koordinaator Leelo Lehtla sisse eelolevat loengut.

Siret Seeder on diplomeeritud feng shui spetsialist, olles sellesse maailma süvenenud alates 1999. aastast: läbinud Baltic Dowser’s Associationi ja Eesti Feng Shui Klubi geobioloogiakoolitused ning mõned aastad hiljem Blue Mountain Feng Shui Instituudis feng shui kursused. Viimased 15 aastat on ta end täielikult pühendunud Seeder Konsultatsioonide töösse. Feng shui koolitusi viib Siret läbi aastast 2005. Alates 2009. aastast korraldavad nad abikaasaga reise südamelähedasse Aasiasse. Koos esindavad nad kolme kaubamärki: Eesti oma feng shui, Hea Energia keskus ja Seederreisid.

Töötuba toimub nii veebiülekandena kui ka kohapeal vastavalt valitsuse piirangutele ja eesti keeles, kestes orienteeruvalt kaks tundi.

Head Uudised GoodNews