1. Avaleht
  2. Tervis
  3. FOTOD I Pai-kampaania jagas kaarte haiglatele Viljandis, Pärnus ja mujal
FOTOD I Pai-kampaania jagas kaarte haiglatele Viljandis, Pärnus ja mujal

FOTOD I Pai-kampaania jagas kaarte haiglatele Viljandis, Pärnus ja mujal

Eesti õdesid ja hooldustöötajaid tänava algatuse „Teeme pai” raames said heategevuslikud kaardid eelmisel nädalal haiglad Viljandis, Pärnus ja teisteski Eestimaa paikades.

Pai 18. juuni päev algas hommikul 8.30 Viljandis, kus annetajate ja koostööpartnerite nimel andsid 470 kaarti (23 500 euro väärtuses) üle Ugala teatri juht Garmen Tabor, ettevõtja Priit Kessa ja Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindaja Marek Tiits.

Viljandi haigla

Pärnu haigla õdedele ja hooldajatele anti 18. juunil üle ligi 30 000 euro väärtuses kinkekaarte. „Oleme tänulikud, et meie panust tervishoius hinnatakse ja väärtustatakse!” teatas haigla.

Pärnu haigla

Lääne-Tallinna keskhaiglale anti 15. juunil kaardid, mis võimaldavad õendus- ja hoolduspersonalile 50 euro väärtuses kvaliteetaega ja mõnusat puhkust. „Viimased aastad on olnud tervishoiutöötajatele täis väljakutseid. Pandeemia on näidanud, kui väärtuslik on nende töö ja kui suur on neist puudus! Oleme äärmiselt tänulikud kampaania algatajatele ja kõigile kampaanias osalenutele, et olete seda märganud ja õdesid-hooldajaid heade soovide ja suurte tegudega meeles pidanud,” teatas haigla.

Lääne-Tallinna keskhaigla

Kaardid pakuvad õdedele ja hooldajatele lõõgastusmisvõimalusi Eesti turismi-, kultuuri- ja meelelahutusettevõtetes. Tegemist on kodanikualgatusega, kus heategijad ise määravad kriteeriumid, milliste kutsealade esindajatele annetused lähevad. Eesti Õdede Liit ja Eesti haiglad on jagaja rollis.

Narva haigla

Üle Eesti oli annetajaid 18. juuniks 4500 (4324 eraisikut ja 176 ettevõtet) ja Pai kontole kogunenud 596 713 eurot. Kampaania kestab 30. septembrini. Kaarte saab kasutada 31. detsembrini.

Head Uudised GoodNews