1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. FOTOD I Toidufilmide festival avati maitseküllase filmiseansiga
FOTOD I Toidufilmide festival avati maitseküllase filmiseansiga

FOTOD I Toidufilmide festival avati maitseküllase filmiseansiga

Eile kinos Sõprus toimunud privaatse seansiga avati Toidufilmide festival, mis pakub neljapäevast pühapäevani gastronoomilisi kinoelamusi. Üritusel osalenud toiduvaldkonna professionaale, kultuuri- ja toidunautlejaid kostitati maitseelamustega nii kinosaalis kui –ekraanil.

Avaseansi filmielamuseks oli maailma ühe tuntuima kokandusvõistluse Bocuse d’Ori ettevalmistustest ning osalemisest rääkiv dokumentaal “Aitäh Bocuse” (“Merci Bocuse”), lisaks sai tutvuda filmiprogrammiga ning nautida festivali partnerite Stockmanni värskeid kondiitritooteid ning Pauligi kohvikokteile.

Toidufilmide festival toimub 17.-20. septembrini kinos Sõprus. Piletid on müügil veebilehel Fienta.com ja kinokassas. Filmid linastuvad ingliskeelsetena või ingliskeelsete subtiitritega. Programmiga saab tutvust teha SIIN.

Toidufilmide festivali toetajateks ja koostööpartneriteks on Paulig, Stockmann, Prantsuse Instituut, Tallinna Kultuuriamet, DHL Express Estonia, Toidufoto.ee, ETV2 ja ajakiri Säde. Festivali korraldab MTÜ Food Film Festival.

Vaata galeriid!

Head Uudised GoodNews