1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. GALERII! Kohvik Mademoiselle avas Tallinnas grillterrassi
GALERII! Kohvik Mademoiselle avas Tallinnas grillterrassi

GALERII! Kohvik Mademoiselle avas Tallinnas grillterrassi

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Eile avati Solaris keskuse kõrval kohvik Mademoiselle’i esimene grillterrass, kus oma söögitegemisoskused panid proovile ka tuntud seltskonnategelased.

Vaatamata vihmasele suveõhtule võtsid eilsel Solaris keskuse Mademoiselle’i terrassi avapeol särisevate grillburgerite valmistamises mõõtu tuntud blogija Mariann Treimann ehk Mallukas ja kulturist Argo Ader. Kui Ader grillis klassikalisi veiselihapihve, siis Treimann pakkus publikule vaid taimsetest koostisosadest burgereid.

Treimanni sõnul lähtus ta tooraine valikul oma selle suve lemmikutest, milleks on oad, seened, köögiviljad ja tofu. “Isegi sellega, kui oma toidulaual kasvõi mõne lihatoote taimse vastu välja vahetate, olete nii iseenda tervisele kui ka mõnele loomale juba heateo teinud”, selgitas Treimann, miks ta järjest enam taimetoitu eelistab. Publiku lemmikuks osutus aga siiski kulturist Argo Aderi veiselihaburger, mis jääb edaspidi ka Mademoiselle’i menüüvalikusse.

Solaris keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul on värskelt avatud terrass mõnus suvine istumiskoht kõigile neile, kes soovivad nautida lõuna- või õhtusööki linnamelu keskel ja vabas õhus. “Seetõttu olemegi erilist rõhku pandud otse kuumadelt sütelt tulnud grillroogadele ning pakume näiteks kvaliteetset veise antrekooti, lõhet ja parti, aga ka käsitsi valmistatud jäätist ning laia tordivalikut,” märkis Kullo.

VAATA GALERIID!
Fotod: Ardo Kaljuvee

Head Uudised GoodNews