1. Avaleht
  2. Tervis
  3. GALERII! Uksed avab esimene ida ja lääne meditsiini ühendav tervisekeskus
GALERII! Uksed avab esimene ida ja lääne meditsiini ühendav tervisekeskus

GALERII! Uksed avab esimene ida ja lääne meditsiini ühendav tervisekeskus

Fotod: Marit Kuusk

Järk-järgult avab Tallinnas, Veerenni tänaval uksed uus tervisekeskus, kus tegutsevad nii lääne kui ka ida meditsiini parimad asjatundjad Eestis. Lisaks pere- ja eriarstidele, pakub Veerenni Tervisekeskuses kiiret ja kvaliteetset diagnostika teenust Euroopa suurimasse laboriketti kuuluv meditsiinilabor SYNLAB. Keskuses asuvasse Südameapteeki jõuavad esmakordselt Eestis müügile ka Hiina meditsiini tooted ning harrastus- ja tippsportlasele mõeldud laiendatud valik füsioteraapia- ja abivahendid.

„Veerenni Tervisekeskus hakkab pakkuma oma klientidele kõike seda, mida oma tervise heaks on vaja ja seda kõike ühest kohast,“ sõnab keskuse ruumidesse äsja kolinud Erameditsiinikeskuse Confido juht Kadi Lambot.

7-korruselises ja enam kui 10 000 ruutmeetril paiknevas tervisekeskuses saavad abi inimesed, kes soovivad ennetada või ravida terviseprobleeme pere- või eriarstide juures, saada diagnoosi laborist, taastusravi ja neid toetavaid apteegitooteid.

„Suurt tähelepanu pöörame just ennetusele, sellele, kuidas olla terve. Meie maja üks oluline omapära on see, et lisaks lääne klassikalise meditsiini lähenemisele on võimalik abi saada hiina meditsiini aspektidest lähtuvalt. Oma filiaali uksed avab Rene Bürklandi Tervise Alkeemia,“ selgitab Lambot.

Lisaks ootavad patsiente üldarstid, perearstid, üle 20 eriarsti, terapeudid, psühhoterapeudid.

„Oleme mõelnud ka kõige väiksematele – beebidele ja imikutele on ehitatud spetsiaalne lastekeskus, kus on eraldi beebi-spaa, lapsed saavad käia oma regulaarsetes tervisekontrollides. Anneli Talviku juhitav perearstikeskus on valmis võtma nimistusse uusi inimesi,“ märgib Lambot.

Tervisekeskuse kahe korrusel tegutseb Eesti suurim ja ühtlasi Euroopa suurimasse laboriketti kuuluv SYNLABi Põhja-Euroopa kesklabor. „Meie põhitegevus on laboriteenuse osutamine perearstidele, eriarstidele, meditsiiniga seotud asutustele aga ka terviseteadlikele inimestele otse tänavalt,“ selgitab labori turundusjuht Gerly Kedelauk.

„Inimestel on võimalik tulla Veerenni Tervisekeskusesse ja kontrollida oma tervist, näiteks on meil tervise üldriski, kilpnäärme, kehveresuse, harrastussportlaste, allergia ja toidutalumatuse jt paketi, võimalik on tellida üksikanalüüse ja ka laboriarsti konsultatsiooni. Verevõtuks aega panema ei pea, eelnevalt võib paketi tellida patsiendiportaalist minu.synlab.ee või tulla lihtsalt kohapeale,“ lisab Kedelauk. SYLAB Eesti teeb aastas tervelt 6 miljonit analüüsi, millest 40% moodustab eksport.

VAATA GALERIID!
Fotod: Marit Kuusk

Head Uudised GoodNews