1. Avaleht
  2. Tervis
  3. HEA TEGU! AQVA tunnustab liikumissarjas osalejaid
HEA TEGU! AQVA tunnustab liikumissarjas osalejaid

HEA TEGU! AQVA tunnustab liikumissarjas osalejaid

AQVA tunnustab liikumissarjas osalejaidRakvere ja lähivaldades elavate inimeste seas populaarne liikumissari „Terve Rakvere Liigub” lõpetab oma viienda hooaja AQVA Spa konverentsikeskuses, kus Aqva Hotel & Spa juht Roman Kusma tunnustab 365 inimest.

Liikumissarja peatoetaja tunnustab kõik etapid läbinuid Aqva Spa sauna- ja veekeskuse kuukaardiga 11. mail kell 19.00.

Liikumissarja instruktor Riina Ignatovi ütlusel registreerus liikumissarja viiendale hooajale 721 inimest, neist kõik etapid läbis 365 inimest. „Väga atraktiivne kuukaart on andnud liikumissarjale kõvasti vunki juurde ja loonud liikujatele selge motivatsioonisüsteemi. Käiakse üksi, sõpradega, perega. Meie saame omalt poolt ainult tänulikud olla, et toetajad ja antud juhul Aqva on meiega vastu pidanud,“ sõnas Ignatov.

Vaike Marjamäe ütleb, et igal esmaspäeval liikuma minna on talle kui väike kohustus kodust välja minna ja autasu on ka väga ahvatlev. „Selleks, et saaks tasuta ujuma, on vaja ainult korra nädalas natsa liigutada. Liikumissarjas saab kokku tuttavatega ja nendega lobiseda kõndimise ajal. On palju uusi tuttavaid, kellega saab suhelda just ujumas või koos kõndides,“ jagas muljeid Marjamäe.

„See liikumissari on ka uhkuse asi. Tuttavad mujalt ei jõua ära imestada kui lahedaid asju Rakveres tehakse ja kui palju osalejaid sellistel asjadel on. Igastahes suured tänud asja väljamõtlejale ja korraldajatele,“ lisas Marjamäe.

Eesti üks kiiremaid naismaratoonareid, liikumissarja instruktor Moonika Pilli räägib, et tänavune hooaeg liikumissarjas osutus üliedukaks. „See sari on kindlasti ka minu enda jaoks olnud motivaator. Kui talvel vahel mõtled, et nii kehv ilm on, et ei viitsi kohe üldse välja minna, siis üheskoos on jõudu rohkem. Tunnustan kõiki osalejaid, kes need kaks rasket sammu koduuksest välja tegid. Pärast liikumist on esetunne ju super,“ julgustas Pilli.

„Terve Rakvere Liigub” on Rakvere Maraton MTÜ poolt korraldatav kõiki eagruppe (lapsed, noored, tööealised, eakad) ühendav ja tervislikke eluviise propageeriv liikumissari, mis hõlmab endas keskmiselt 30 etappi. Sarjas keskendutakse jooksmisele, sörgile ja kepikõnnile.

Head Uudised GoodNews