1. Avaleht
  2. Tervis
  3. JUBA TÄNA I Facebook live: kuidas hoida end viiruste eest?
JUBA TÄNA I Facebook live: kuidas hoida end viiruste eest?

JUBA TÄNA I Facebook live: kuidas hoida end viiruste eest?

Toitumisterapeut Triin Terasmaa ja herbaatik Mai-Liis Kivistik korraldavad täna kell 19.30 Facebookis live’i immuunsüsteemi teemal, kuidas hoida end viiruste eest.

Herbazeni looja, joogatreener ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik. Foto: Airi Leon

Vestluse käigus jagatakse mõtteid toitumise, taimemaailma ja psühholoogia vaatenurkadest.

Toitumisterapeut Triin Terasmaa

Live’is tuleb jutuks:

  • Kehv toitumuslik seisund
  • Kõrge stressi tase, ületreenimine ja kehv uni
  • Kehv seedimine
  • Veresuhkru tasakaalutus
  • Ülekaal/rasvumine
  • Päris nii lihtne ei ole, et võtan täna C-vitamiini ja siis homme ei tule viirus mulle külge.
  • Kuidas toetada oma immuunsust, et viirused ja haigused võimalikult kaugel hoida?
  • Mida tähele panna igapäevase elu juures, millist toitu ja lisandeid tarbida?

Räägitakse lahti põletikulised protsessid kehas ning vaadatakse üle, kas või miks peaks toidulisandeid üldse kasutama. Arutatakse, mis on tagamaad probleemide ilmumisel ning mil viisil saame ise enda organismi teadlikult toetada. Inimene on tervik ja me suudame end ise tervendada, kui vaid on püsivust ja piisavalt teadmiseid.

Live’i läbiviijatest

Triin Terasmaa on toitumisterapeut ja funktsionaalse toitumise nõustaja, Toitumisteraapia Keskuse asutaja. Triin omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning hetkel jätkab õpinguid Annely Sootsi Tervisekoolis funktsionaalse toitumise terapeudi erialal. On abielus ja kahe lapse ema.

Triinu sõnul aitab toitumisteraapia üldiselt mõista, kuidas toitumine võib inimese tervislikku seisundit mõjutada. Vale toitumine on üheks põhjuseks krooniliste haiguste väljakujunemise juures ning teeb keha ka erinevatele viirustele vastuvõtlikumaks. Samas ei saa terveks ainult toitumisega, muutus toimub, kui muudad tervikut. Sinu tervis on sinu vastutus. Oma tervise eest tuleb hoolitseda kogu aeg, terve elu jooksul pidevalt, see on eluviisi osa – sest siis saame olla maksimaalselt terved.

 

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi Herbazen looja, loodusterapeut, joogaõpetaja ja tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu sära ja enesekindlus tuleb sellest, mis sa sööd ja kuidas oma keha eest hoolitsed.

Tema teadmiseid pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi, võistlustantsu, radadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid koolitusi alates 2013 ning lõpetanud nende seas ka Herbaatika ja Holistilise Fütoteraapa kooli (Herbaticum).

Rohkem infot leiab Facebookist

Head Uudised GoodNews