1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Kadrina noorte vaimse tervise päeval osalevad Karl Robert Saaremäe, Jüri Pootsmann ja teised
Kadrina noorte vaimse tervise päeval osalevad Karl Robert Saaremäe, Jüri Pootsmann ja teised

Kadrina noorte vaimse tervise päeval osalevad Karl Robert Saaremäe, Jüri Pootsmann ja teised

Kadrinas toimub 26. novembril inspiratsioonipäev “Sõbraks iseendaga”, kus enda lugusid jagavad Sass Henno, Mikk Pärnits, Karl Robert Saaremäe ja Ülle Lichtfeldt, õhtu lõpetab aga Jüri Pootsmann Duo.

Üle-eestilise noorsootöö nädala raames toimub järgmisel nädalal igas maakonnas erinevaid sündmusi, millest noored saavad osa võtta. Selle aasta noorsootöö nädal keskendub vaimsele tervisele ja digimaailmale. Sellest lähtuvalt otsustas Kadrina noortevolikogu korraldada päeva, mille eesmärgiks on pöörata rohkem tähelepanu vaimsele tervisele, iseenda heaolule ja teadmisele, et sa ei ole enda murega üksi. Noortega jagavad lugusid mitmed tuntud vaimse tervise teemal sõnavõtjad. Vahepalana on võimalus kuulata muusikalisi etteasteid superstaarisaatest tuntuks saanud Ariana Artusjunjanilt ja noortebändikonkursi finalistilt Think Twice.

“Sellise ürituse vajalikkus tuli meil teemaks juba kevadel, kui noortevolikogu esimest korda kokku tuli!” ütles noortevolikogu esinaine Kristi Viita. “Sügisel avaneski selleks võimalus tänu haridus- ja noorteameti projektile “Noorte heaks”, kust saime rahastuse ürituse toimumiseks.”

Noortevolikogu aseesinaine Liis Lillemägi usub, et selline üritus on väärtuslik kogemus nii noortele kui ka korraldajatele endile. “Jagasime ülesanded omavahel ära nii, et igaüks saaks teha midagi, mida ta varem teinud ei ole,” sõnas ta.

Inspiratsioonipäevale on oodatud kõik Lääne-Virumaa noored vanuses 7-26 eluaastat. Üritust toetavad kirjastus Seik, Awstuff, Freetime Hobby ja Burger Bros.

Head Uudised GoodNews