1. Avaleht
  2. Tervis
  3. “Käime koos” Pärnu etapil saab proovida uue tehnoloogiaga kõnnikeppe
“Käime koos” Pärnu etapil saab proovida uue tehnoloogiaga kõnnikeppe

“Käime koos” Pärnu etapil saab proovida uue tehnoloogiaga kõnnikeppe

0kaimine-plakat-juuni-uus-uusa4Pärnus toimuv „Kõnnime koos“ liikumisaastale pühendatud käimissarja etapp keskendub õigele kõnnitehnikale. Iga eelregistreerunu saab proovida uudseid ILUUM HECT süsteemiga kõnnikeppe. Uudsed kepid on pikkuse järgi reguleeritavad ning mahuvad ka kohvrisse.

Pikkuse järgi reguleeritud kõnnikepid tagavad õige käimistehnika ja lihaste koormuse. Kõnnikepi pikkusest sõltub kogu liigutuste ahel. ILUUM uudsete kõnnikeppide arendaja Terje Muuli on Pärnus kohal, et tutvustada uudset lahendust ning anda võimalus õige tehnikaga kõndimiseks. Kahesajale eelregistreerunule tagatakse uudsed kepid proovimiseks. ILUUM keppidel on lisaks pikkuse järgi reguleerimise süsteemile ka kiirlukustusega käerihmad ja vastupidavad kummiotsikud kõval pinnasel kõndimiseks.

Kepikõnd sobib hästi spordiga alustamiseks ja taasalustamiseks peale vigastusi.

ILUUM kõnnikepid aitavad parandada füüsilist konditisooni lisades 40% efektiivsust, vormib keha, parandab rühti, vereringet, hingamist ning on hea südamele. Olenevalt kepikõnni treeningu intensiivsusest, põletatakse 400-700 kilokalorit tunnis, mis on võrdne jooksmisega. See on väga efektiivne viis kalorite kaotamiseks ning ei lisa põlvedele koormust kuna kogu keha toetub keppidele.

Lastekaitsepäeva puhul on Pärnu etapil eraldi distantsid ja programm ka lastele ning kohal on Lõvi Leo, kes jagab teadmisi turvaliseks liiklemiseks.

Eelregistreerunuid ootavad üllatused.

Lisaks ILUUM uute kõnnikeppide proovimise võimalusele ootab eelregistreerunuid ka maitsev Farmi kohuke ja lapsi naturaalne Eestis toodetud Pure Line jäätis.

„Käime koos“ sarja Pärnu etappe korraldab kuurordigaleriiga Central koostöös Eesti Huvialaagentuuriga ja spordiselts Kaleviga. Kepikõndi viib läbi Sirje Soovik. Osalemiseks soovitame eelregistreerida aadressil info@turundustugi.ee.

Head Uudised GoodNews