1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Kelly Sildaru pakub laupäeval laste kokaraamatu esitlusel oma lemmiksmuutit
Kelly Sildaru pakub laupäeval laste kokaraamatu esitlusel oma lemmiksmuutit

Kelly Sildaru pakub laupäeval laste kokaraamatu esitlusel oma lemmiksmuutit

Foto: Hele-Mai Alamaa
Foto: Hele-Mai Alamaa

Sel laupäeval kell 13 leiab Viru Keskuse Rahva Raamatu kaupluses aset laste kokaraamatu “Lase mind kööki!” esmaesitlus, kus võib lisaks autoritele kohata ka teoses lemmikretsepte jaganud lapsi. Teiste seas ka trikisuusataja Kelly Sildarut, kes valmistab külalistele mekkimiseks oma lemmikut Energiasmuutit. Kõik on oodatud!

Sel nädalal letid vallutanud kokaraamat “Lase mind kööki!” on hoogne järg eelmisel aastal ilmunud “Kahvliahvi kokaraamatule”. Uues kogumikus jagavad kokkamist armastavad lapsed oma lemmikretsepte teistele lastele. Kokaraamatust leiab kirju seltskonna lapsi siit ja sealtpoolt Eesti nurgast, lisaks Kellyle ka näiteks Evelin Ilvese tütar Kadri Keiu, telesarjast “Meie pere ja muud loomad” tuttav Uma Säsil Hanso Saaremaalt ja Võrumaal asuva Sänna Leiutajate külakooli lapsed. Raamatu autorid on Merle Liivak ja Hele-Mai Alamaa.

Foto: Hele-Mai Alamaa
Foto: Hele-Mai Alamaa

Esitlusel saab raamatut soetada erihinnaga – 10% tavapärasest soodsamalt. Lisaks Kellyle saab kohtuda ka enamiku teiste raamatus osalenud laste ja nende peredega. Koos noorte raamatukangelastega saab kaunistada ja maitsta Pavlova kooki ning teha ja mekkida Rõõmsaid kõrsikuid. Põleva luukere baarist tasub küsida raamatust tuttavat Vale-Fantat.

Lisaks pakub Rahva Raamatu kaupluses asuv kohvik More kõigile degusteerida oma uut hitti – ploomikeeksi. Peol saab autoritelt ja kogumiku kangelastelt küsida oma isiklikku raamatusse autogramme. Kõigi esitlusel raamatu soetanud külaliste vahel läheb loosi Electroluxi supertubli Sport Blender.

lasemindko%cc%88o%cc%88ki_esikaas

Raamatust “Lase mind kööki!” saab kindlasti üks nõutumaid jõulukinke. Kogumikus on 208 lehekülge ja seda on aidanud välja anda kirjastus Pilgrim, Electrolux ja Ülemiste keskus. Kogumik juhindub Kahvliahvi kokakooli ideest hoida köök võsukestele avatud. Selle on kujundanud Moonika Maidre.

Head Uudised GoodNews