1. Avaleht
  2. Tervis
  3. KÕIK HUVITATUD OODATUD! Tallinna Puuetega Inimeste Koda viib läbi teavitusürituse
KÕIK HUVITATUD OODATUD! Tallinna Puuetega Inimeste Koda viib läbi teavitusürituse

KÕIK HUVITATUD OODATUD! Tallinna Puuetega Inimeste Koda viib läbi teavitusürituse

Puuetega-Inimeste-Koda-pakub-nõustamist-puuetega-laste-vanematele19. novembril kl 15 – 16.30 toimub Tallinna Puuetega Inimeste  Tegevuskeskuses (Endla 59) teavitusüritus, kus tutvustatakse nõustamiskeskuse Rajaleidja teenuseid ja esitletakse infoteatmikku „ Abiks puudega inimesele 2014“.

1. septembril 2014 alustasid kõigis maakondades tööd sihtasutuse Innove juhitavad Rajaleidja keskused, kus pakutakse karjääri- ja õppenõustamisteenuseid. Keskuste sihtgrupiks on kuni 26-aastased lapsed ja noored, kellele on pakutav teenus tasuta. Ühtlasi korraldavad Rajaleidja keskused vastavate maakondade nõustamiskomisjonide tööd.

Üritusel tutvustatakse  Rajaleidja keskustes erivajadustega ja puuetega lastele ning noortele pakutavaid teenuseid.

Kell 15 – 16.00 tutvustab Rajaleidja keskuste tegevust ja osutatavaid teenuseid Põhja-Eesti Rajaleidja keskuse juht Tauno Asuja, järgneb  Tallinna Puuetega Inimeste Koja poolt koostatud infoteatmikku “Abiks puudega inimesele 2014” tutvustus, mille viivad läbi TPIK tegevjuht Tom Rüütel  ja TPIK juhatuse liige Külli Urb, kes modereerib teavitusüritust.

Infoteatmiku “Abiks puudega inimestele 2014” on rahastanud Tallinna Sotsiaal – ja Tervishoiuamet

Oodatud on lapsevanemad, omastehooldajad, sotsiaaltöötajad, õpetajad, TPIK allorganisatsioonide liikmed ja teised huvilised.

Teavitusüritusele registreerumine kuni 17. novembrini aadressil: tom@tallinnakoda.ee

Head Uudised GoodNews