1. Avaleht
  2. Tervis
  3. KONKURSS I Perearsti leidmiseks Mähele tuleb konkurss
KONKURSS I Perearsti leidmiseks Mähele tuleb konkurss

KONKURSS I Perearsti leidmiseks Mähele tuleb konkurss

Mähe perearstikeskus kauaks tühjaks ei jää: terviseamet kuulub uue arsti leidmiseks välja konkursi.

Sügisel tabas Pirita Mähe kandi elanikke halb üllatus, kui selgus, et Mähe perearstikeskuse arstid lõpetavad vastuvõtu Mähel ja kolivad Viimsisse. Paljud elanikud pöördusid Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati poole sooviga, et jätkuks vastuvõtt Mähe perearstikeskuse ruumides. Pöördumises toodi muu hulgas esile transpordiprobleeme ning kaugemale arsti juurde minek on ebamugav ja nõuab rohkem aega. Linnaosavanem saatis nii terviseametisse kui ka sotsiaalministeeriumisse kirja, milles palus leida võimalus jätkata elanike teenindamist Mähe perearstikeskuse ruumides.

Nüüd on terviseametilt tulnud vastus, mis sisendab optimismi, et Mähe elanikud saavad ka edaspidi arstiabi kodu lähedal ja harjunud kohas. „Vastuseks kirjale teavitas terviseamet, et nullnimistuga perearsti leidmiseks Mähe perearstikeskusesse kuulutatakse välja konkurss,” sedastas Liinat. „Usun, et Mähe perearstikeskuse ruumid ei jää kauaks tühjaks, konkurss õnnestub ning uus arst leitakse juba õige pea,” lisas ta.

Pärast uue perearsti ametisse asumist on klientidel valida, kas jääda senise perearsti nimistusse ja käia arsti juurde Viimsisse või vahetada perearsti ja saada arstiabi kodulähedases hubases perearstikeskuses Mähel.

Mähe perearstikeskus asub aadressil Pärnamäe tee 114, samas majas on ka apteek. Perearstikeskus on Mähel tegutsenud 20 aastat. Praegu töötab keskuses kaks perearsti ja neli pereõde.

Head Uudised GoodNews