1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Koolitustesarjas “Tervise teerajad” tutvustab looduse seadusi legendaarne Holger Oidjärv
Koolitustesarjas “Tervise teerajad” tutvustab looduse seadusi legendaarne Holger Oidjärv

Koolitustesarjas “Tervise teerajad” tutvustab looduse seadusi legendaarne Holger Oidjärv

29. oktoobril esineb Kadaka Konverentside koolitussarjas “Tervise teerajad” Holger Oidjärv, Eesti tuntuim joogaõpetaja ning tunnustatud geobioloog ja refleksoloog. Koolitusel õpetab ta vaatlema tervist looduse seaduste kaudu ning tugevdama seda jooga ja refleksoloogia abil.

Oktoobri viimase loengu eesmärgiks on anda siduv käsitlus inimese tervise vajadustest. Saab ülevaate erinevatest abivahenditest, õpitakse kasutama refleksoloogia võimalusi ja viit tervise tugevdamise joogaharjutust. Üheskoos võetakse uurida teoreetilisi algteadmisi geobioloogiast (Feng Shui) ning tehakse praktilised tööd iseenda määratlemiseks, et märgata sümptomeid ja saada lähemale murede algpõhjustele. Juttu tuleb ka rahulolu taotlemisest ja lõdvestumisest, usust ja andeksandmisest ning kodust kui igaühe kindlusest.

Koolituse viib läbi Holger Oidjärv – Eesti üks tuntumaid joogaõpetajaid, tunnustatud geobioloog ja refleksoloog. Tema tutvus joogaga ulatub juba 1960. aastatesse ning jooga õpetamisega on tegelenud juba aastakümneid, lisaks on ta välja andnud mitmeid publikatsioone ja videomaterjale.

Seminar on eesti keeles ja kestab orienteeruvalt 2 tundi. Pääsmeid saab lunastada Fienta.ee keskkonna kaudu või Piletilevi müügipunktidest (lisandub vahendustasu), osalustasu on 20 eurot. Osalejate arv õhtul on piiratud, et tagada hajutatus. Soovijatel on võimalused käte pesemiseks ja desinfitseerimiseks ning saadaval on kaitsemaskid.

Kadaka Konverentside uudne koolitustesari on ellu kutsutud, et anda huvilistele võimalus läheneda tervisele erinevatest vaatenurkadest, leidmaks oma tõde tervislikust elust. 2020. aastal toimuvad koolitused neljapäeva õhtutel ja alates 14. novembrist ka laupäeviti ning lähiajal saab kuulda veel ajurveeda psühholoogiast (5.11, Mirjam Hakkaja), teadlikust kehatööst (14.11, Tiit Trofimov) ja emotsioonide mõjust meie tervisele (19.11, Rita Rätsepp).

Head Uudised GoodNews