1. Avaleht
  2. Tervis
  3. TASUTA TREENING! Kristiines algab tasuta kepikõnnisarja 5. hooaeg
TASUTA TREENING! Kristiines algab tasuta kepikõnnisarja 5. hooaeg

TASUTA TREENING! Kristiines algab tasuta kepikõnnisarja 5. hooaeg

Löwenruh pargis kepikõndijadKolmapäeval, 4. mail kell 12 algab Kristiine linnaosas pealinlaste seas menukaks saanud kepikõnnisarja „Käime Löwenruh’s“ 5. hooaeg. Tasuta treeningud toimuvad igal kolmapäeval algusega kell 12 Löwenruh pargis.

Kavas on kepikõnd professionaalse treeneri juhendamisel sirutus- ja venitusharjutustega. Treeningtunni pikkus on 1 tund ning need toimuvad regulaarselt kuni 2. novembrini.

„Kepikõnni treeningud Kristiines on saanud väga ilusaks ja populaarseks traditsiooniks, mille üle on mul väga hea meel. Talveperioodil küsiti mu käest korduvalt, kas kevadel ikka tuleb uus kepikõnni hooaeg, seega rahvale on see üritus väga südamelähedaseks saanud. Meie Löwenruh parki tuleb iga kord mitukümmend inimest, kellest mõned ei ole isegi Kristiine linnaosa elanikud – tervisesportlased tulevad Haaberstist, Mustamäelt ja isegi Lasnamäelt. Loomulikult me jätkame selle traditsiooniga nii sellel kui ka järgmisel aastal,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Vadim Belobrovtsev. „Nii et tere tulemast Löwenruh parki tasuta kepikõnnitreeningutele! Kohtumispaik on traditsiooniliselt lõvi juures.“

„Käime Löwenruh’s“ on Kristiine Linnaosa Valitsuse 2012. aasta kevadel käivitatud projekt, mille eesmärgiks on tervisespordi ja liikumisharrastuse populariseerimine Tallinna elanikele. Projekti toetab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet.

Head Uudised GoodNews