1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Kristiines toimus esimene eakate jalgpallitreeningute hooaeg
Kristiines toimus esimene eakate jalgpallitreeningute hooaeg

Kristiines toimus esimene eakate jalgpallitreeningute hooaeg

Kolmapäeval toimusid Kotka hallis Kristiine selle hooaja eakate jalgpallitreeningud. Peagi leiavad aset kevadised-suvised tegevused, mis sisaldavad nii õues välitreeninguid kui ka pallimänge.

Tasuta treeningud toimusid koostöös jalgpalliklubi FC Floraga Linnu tee ääres Kotka jalgpallihallis.

“2023. aasta on liikumisaasta ning sellest tulenevalt loob Kristiine erinevaid võimalusi liikumiseks nii lastele kui ka eakatele. Kolmapäeval lõppesid talvised eakate jalgpallitreeningud, mis toimusid alates jaanuarist iga kahe nädala tagant, kuid avalikud treeningud Kristiine linnaosas jätkuvad”, ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kevad on käes ning peagi algab eakate välitreeningute 12. hooaeg kaunis ja rohelises Löwenruh pargis. Ka muusikasuve kontserdisari ei ole enam kaugel. Meie prioriteediks on pakkuda linnaosa elanikele veelgi rohkem liikumisvõimalusi ja tuua inimesi rohkem õue tegutsema, rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. Aitäh meie tegusatele linnaosa elanikele, kes meie üritustest aktiivselt osa võtavad ootame teid alati tagasi! lisas Riibe.

“Väga tore, et linnaosavalitsus on oma eakatele sellise võimaluse välja pakkunud. FC Flora teeb omalt poolt kõik selleks, et meie rõõmsad ja entusiastlikud treenitavad saaksid ennast treeningutel mõnusasti välja elada ning peale igat trenni ennast hästi tunda. Loodame kindlasti oma treeningutega jätkata ka edaspidi,” rääkis FC Flora treener Egon Tintse.

Head Uudised GoodNews