1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. KRISTJAN HIRMO PAKUB HOMMIKUSÖÖKI! Täna pakub Viru Keskuse Café Lyonis hommikusööki DJ Kristjan Hirmo
KRISTJAN HIRMO PAKUB HOMMIKUSÖÖKI! Täna pakub Viru Keskuse Café Lyonis hommikusööki DJ Kristjan Hirmo

KRISTJAN HIRMO PAKUB HOMMIKUSÖÖKI! Täna pakub Viru Keskuse Café Lyonis hommikusööki DJ Kristjan Hirmo

DJ Kristjan Hirmo
DJ Kristjan Hirmo

Sel nädalal on põhjust hommikusöögiks sisse põigata Viru Keskuses asuvasse Cafe Lyoni kohvikusse, kus teenindajarollis astuvad üles Eesti tuntud lauljad, näitlejad ja meelelahutajad Kristjan Hirmo, Saara Kadak, Cool D, Elina Born ja poliitik Yoko Alender.

Kampaania eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis. “Otsustasime korrata eelmisel aastal klientidele palju põnevust pakkunud algatust, kuna näeme, et siin on endiselt palju ära teha. Oleks väga tore, kui ükskõik millises teenindussituatsioonis märkaksime kõik rohkem ka seda inimest, kes meid teenindab ja miks mitte tunnustada teda mõne väikese tänusõna ja naeratusega,” rääkis Iivi Saar, Cafe Lyoni juhataja ja asutaja.

Kuulsaid hommikusöögiteenindajaid kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni kohvikus 4.-8. jaanuaril igal hommikul kella 9.00-10.00. Esimesena asub 4. jaanuari hommikul kohvi ja croissant`i serveerima Eesti tuntud DJ ja Sky Plusi saatejuht Kristjan Hirmo. “Eelmisel aastal sain toreda pakkumise proovida Cafe Lyoni teenindaja rasket, kuid tänuväärset ametit ning nüüd panen taas oma võimed proovile – loodetavasti olen aastaga paremaks läinud,“ rääkis Kristjan Hirmo.

5. jaanuaril on Viru Keskuse Lyonis näitleja ja saate “Su nägu kõlab tuttavalt” finalist Saara Kadak, 6. jaanuaril laulja ja saatejuht COOL D, 7. jaanuaril laulja Elina Born ja 8. jaanuaril poliitik Yoko Alender. Igal hommikul teevad raadio Sky Plusi hommikuprogrammi saatejuhid ka külalisteenindajatega intervjuu, et jagada nende teeninduskogemust kuulajatega.

Foto: Lauri Laan
Foto: Lauri Laan
Head Uudised GoodNews