1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Külm sügistalve periood on alanud – hoia tervist!
Külm sügistalve periood on alanud – hoia tervist!

Külm sügistalve periood on alanud – hoia tervist!

santasapinaKülm sügistalve periood on alanud, ööd on juba külmad ja miinuskraadid ukse taga. Kui vaatamata soojadele mütsidele-sallidele kurgus kipitab või nina tilgub, tuletame meelde turgutada keha vastupanuvõimet viirustele A.Vogeli Echinaforce’i punase päevakübara tinktuuri või tinktuurtablettidega. Echinaforce® nii tugevdab immuunsüsteemi haigestumise ennetamiseks, kui ka kiirendab haigusjärgset taastumist.

Ehkki Alfred Vogel rõhutas alati, et tinktuur on efektiivsem, on A.Vogeli tiim teinud kõik selleks, et säilitada tinktuuritablettides Echinaforce’i toime tagamiseks olulised aktiivained. Pange punase päevakübara tinktuuritablett keele alla sulama ja laske sel täielikult ära sulada. Kui keel on terve ja tundlik, siis tunnete õrna kipitust keeleotsas, mis näitab tableti mõju. 
Tinktuuri tuleb manustada 20-30 tilka 2-3 korda päevas, kuni 12-aastastele lastele vastavalt vanusele 1-2 tilka iga eluaasta kohta, samuti 2-3 korda päevas. Kes eelistab aga tinktuurile tablette, siis neid peaks võtma üks või kaks tükki päevas vähese veega või veel parem, sulatada keele all.

Kurguvalu vastu aitavad imelised looduslikud kurgupastillid. A.Vogel’i Santasapina kommid on looduslikud, tehtud värskete kuusevõrsete mahlast, piparmündist, mentoolist, toorsuhkrust, meest ja pirnikontsentraadist. Kommid on eriti rahustavad kurguvalu ja -põletiku puhul ja mõjuvad hästi ka hingamisteedele. Santasapina komme võib võtta köha ja häälekäheduse leevenduseks, samuti neelupõletiku või bronhiidi korral. Pastillid maitsevad hästi ja värskendavad ka hingeõhku. Need on GMO-ainete vabad, sobivad lastele ja täiskasvanutele ning ka taimetoitlastele. Pastille ei soovitata inimestele, kellel on hüpoglükeemia, diabeet või kõrge riskiga rasedus.

A.Vogel’i Santasapina kurgupastillises olevaid Norra kuuse (Picea abies) võrsetest saadud unikaalseid aktiivaineid on kasutatud sajandeid. Kuusevõrseid korjatakse käsitsi mai keskel 4-nädalase perioodi jooksul. Korjatakse ainult noorte kuusepuude alumise 2/3 ulatuses, et tagada minimaalne kahju ja säästev kultiveerimine. Enne tootmise alustamist eemaldatakse pruunid kuusevõrsed (kurgupastillide tootmiseks kasutatakse vaid värskeid rohelisi võrseid) ja Bioforce’i laborandid kontrollivad alles jäänud tooraine saastumise vältimiseks üle. Siis algab pikk ja terviklik protsess aktiivainete toime tagamiseks Santasapina kurgupastillides.

Head Uudised GoodNews