1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. KURESSAARE HAIGLA VAJAB ABI I If Kindlustus aitab Kuressaare haiglat isikukaitsevahenditega
KURESSAARE HAIGLA VAJAB ABI I If Kindlustus aitab Kuressaare haiglat isikukaitsevahenditega

KURESSAARE HAIGLA VAJAB ABI I If Kindlustus aitab Kuressaare haiglat isikukaitsevahenditega

Koroonaviiruse levik on tekitanud suure vajaduse mitmesuguste kaitsevahendite järele. If Kindlustus aitab Kuressaare haiglat 10 125 paari kaitsekinnaste, 4800 desinfitseeriva rätiku ning 3000 ühekordse mütsiga. Oodatud on igasugune sarnane abi!

If Kindlustuse juhatuse liikme Tiit Kolde sõnul leidis ettevõte teenusepakkuja, kelle varudes oli veel niisuguseid kaitsevahendeid ja kes oli valmis need ära müüma. Kaitsevahendid saabuvad Kuressaarde täna.

„Ehk on veel selliseid tarnijaid? Või on mõni ettevõte ise endale selliseid vahendeid varunud ja saaks nüüd neile vajaliku kasutuse leida, eriti kuna paljudes ettevõtetes töötatakse praegu kodukontorites,“ pakkus Kolde. „Näiteks oli If Kindlustusel oma kontori tarbeks soetatud 200 kaitsemaski, mille samuti Kuressaarde saatsime. Selge on see, et praegu ei vaja haiglad mitte raha, vaid reaalseid vahendeid, seega tasub otsida kõiki võimalusi, et aidata neid, kes aitavad teisi.“

Vaja oleks paljusid kaitsevahendeid

Kuressaare haigla juhi Märt Kõlli sõnul vajab haigla mitmesuguseid kaitsevahendeid, sest meedikud kasutavad igal testimisel ja ravikorral uut komplekti.

„Kui leidub veel sarnaseid ettevõtteid, kes saavad meid aidata, oleksime väga tänulikud, kuna see muudaks meie olukorra oluliselt lihtsamaks. Vaja on jätkuvalt nii kaitsemaske, mütse, kindaid kui ka keepe. Tahaksin siiski rõhutada, et meie kui haigla tohime kasutada ainult kvaliteetseid meditsiinilisi kaitsevahendeid,“ lisas Kõlli.

Kui mõnel ettevõttel või eraisikul on võimalik Kuressaare haiglat selliste vahenditega aidata, kirjutage palun aadressil haigla@saarehaigla.ee.

Head Uudised GoodNews