1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Lomi Lomi Nui on elujõudu andev ja tervendav massaaž, mille juured ulatuvad Havaile
Lomi Lomi Nui on elujõudu andev ja tervendav massaaž, mille juured ulatuvad Havaile

Lomi Lomi Nui on elujõudu andev ja tervendav massaaž, mille juured ulatuvad Havaile

Silver Laas avas käesoleva aasta alguses Narva maanteel massaaži- ja teraapiastuudio Hõbeallikas. Ühe protseduurina pakub ta stuudios Lomi Lomi Nui elujõudu andvat ja tugevalt tervendavat massaaži, mille juured on Havail.

Silver õppis poolteist aastat tagasi Pai koolituskeskuses huvitavat massaaži, mille nimeks on Lomi Lomi Nui. Ta sõnab, et hetkest, mil ta esimest korda masseerivaid käsi enda kehal tundis ja sai ka ise massaaži pakkuda – ta armus sellesse täielikult. “See on lihtsalt sensatsiooniline,” leiab Silver.

Foto: Shutterstock.com

Lomi Lomi Nui massaaž algab taotlusega inimese tervendamiseks ja tema elukäigu heaks. Massöör kasutab liikumist, hingamist, rütmi ja pikki ning voolavaid liigutusi mööda keha üles, alla ning ümber keha. Käsi, küünarnukke ja küünarvart kasutatakse dünaamiliste, sügavate liigutuste tegemiseks, mis matkivad erinevaid elemente loodusest, mis olid kunagi selle massaaži kujunemisel inspiratsiooniks.

Foto: Shutterstock.com

Lomi Lomi Nui massaaž on õlisem ja Silver kirjeldab seda nagu armastuse jagamiseks läbi käte. “See on midagi hoopis teistmoodi. See on väga tervendav, väga vabastav ja soojust andev massaažiliik. See on midagi sellist, mida iga inimene proovima peaks,” ütleb Silver ning lisab, et üks asi on kogeda, kuidas kõnealust massaaži tehakse, aga teine asi on seda ka ise teha. “See on nii mõnus ja see on meeletu tunne, mis tekib kui saan pakkuda inimesele armastust läbi oma käte. Seda ei oskagi sõnadesse panna, seda peab tulema ise kogema. Soovitan seda kõikidel proovida, nii meestel kui naistel, nii noortel kui vanadel – see tunne on midagi väga võimsat.”

Foto: Shutterstock.com

Lomi-Lomi Nui massaaž tuletab inimesele meelde, et ta on osa loodusest. Inimene, kes Lomi-Lomi Nui massaaži kogeb, hakkab keha, loodust ja kõike loodut paremini tunnetama. Seejuures ka seda, miks tema ise on loodud, mis on tema südame kutse – Elu Kutse.

Head Uudised GoodNews