1. Avaleht
  2. Tervis
  3. Lõunasöögiks valitakse aina sagedamini värske salat
Lõunasöögiks valitakse aina sagedamini värske salat

Lõunasöögiks valitakse aina sagedamini värske salat

Lõunasöögiks valitakse aina sagedamini värske salat2Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul on neil hea meel, et inimesed on hakanud teadlikumalt toituma ning nende hoiakud tervisliku toitumise suhtes on muutunud.

“Iseteenindusliku salatileti populaarsus 18 Rimi kaupluses näitab, et inimestele meeldib osta tervislikku valmistoitu ning seda võimalust iseteeninduslik salatilett pakubki. Lisaks lõunatajatele ostjatele, kelle seas on üllatuslikult palju ka mehi, on salatilett populaarne ka vanemate koolilaste seas,” täiendas Lilleoja.

Võrreldes möödunud aasta detsembri algusega on iseteeninduslike salatilettide käive kasvanud märtsi alguseks enam kui kolmandiku võrra.

Lõunasöögiks valitakse aina sagedamini värske salat1„Osaliselt on kasvule kaasa aidanud salatilettide avamine viies kaupluses aasta algul. Samuti on kasvanud iseteeninduslike salatilettide müügimahud kõigis kauplustes,“ kommenteeris Lilleoja.

Tema sõnul kasvab salatileti menu ilmselt soojemate ilmade saabudes veelgi.

Iseteeninduslikus salatiletis saavad Rimi kliendid vastavalt oma maitse-eelistustele komplekteerida meelepärase salati. Salati komponentide valikus on lisaks värskele rohelisele salatile muuhulgas, kana, krevetid, kala, erinevad puu- ja köögiviljad, juustud ning mitmed salatikastmed roa maitsestamiseks. Lilleoja sõnul vahetatakse aeg-ajalt salatiletil komponentide valikut, et pakkuda püsiklientidele vaheldust ja uusi maitseelamusi.

“Kliendid on oodatud meile teada andma, milliseid komponente nad veel salatileti sortimenti sooviksid. Siis saame klientide soove arvestades salatiletti veelgi meelepärasemaks kujundada,” lisas ta.

Iseteeninduslik salatilett ootab tervisliku eine austajaid 18 Rimi kaupluses Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Rakveres ja Laagris. Jaekett kavatseb salatiletid rajada ka teistesse Rimi kauplustesse.

Head Uudised GoodNews