1. Avaleht
  2. Toitumine
  3. Gurmaanidele
  4. MAITSEV TARTU! Uusi maitseid nautis Tartu restoranides veebruaris üle 7500 inimese
MAITSEV TARTU! Uusi maitseid nautis Tartu restoranides veebruaris üle 7500 inimese

MAITSEV TARTU! Uusi maitseid nautis Tartu restoranides veebruaris üle 7500 inimese

MaitsevTartu-2016-kujundusTartus toimunud restoranikuu „Maitsev Tartu“ parimaks erimenüüks hindasid toidunautlejad teist aastat järjest restorani Chez Andre kolmekäigulise eripakkumise.

1.–28. veebruarini pakkusid neliteist Tartu restorani oma külastajatele uusi maitseelamusi. Erimenüüd tellis enam kui 7500 inimest.Lisaks eriroogade maitsmisele selgitasid restoranikülastajad välja ka parima erimenüü. Külastajad said hinnata restoranide pingutusi www.maitsevtartu.ee kodulehel vastava restorani juures oleval hindamisskaalal või restoranis hindamissedelil. Hääletajaid oli kokku 5016, kellest 625 andis oma hinnangu veebis.

Eraldi kategooriates jagati välja ka kolm eriauhinda. Parimat eelrooga pakkus Spargel, parima pearoa ja desserdi auhinnad sai restoran Chez Andre. Projekti eestvedaja Marilin Krooni sõnul olid hinnangud uutele maitseelamustele ka sellel aastal väga positiivsed ja võitjad selgusid ülimalt pingelises konkurentsis. „Külastajad panid kõigile projektis osalenud restoranidele väga häid hindeid. Eriroogade keskmine hinne oli 5-pallises hindamissüsteemis 4,4. Lisaks headele hinnetele märgiti sedelitel ka head teenindust ja ahvatlevat toidu serveerimist,“ rääkis Kroon.

Projektis osalesid restoranid Atlantis, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, Gustav Gastro Cafe, Meat Market, Pierre, Polpo, Püssirohukelder, Spargel, Umbroht ja Werner. Kõik toidukohad pakkusid veebruaris lisaks oma tavamenüüle ka sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd, et pakkuda külastajaile uusi ja põnevaid maitseelamusi.

Head Uudised GoodNews